Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8.9
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
719 Beoordelingen

719 beoordelingen

Ad

Voornaam:
Ad
Uit:
Noordwijkerhout
Beschrijf uw ervaring:
Geweldige sfeer, leuke afwisseling in oefeningen en echt een voldaan gevoel na de bootcamptrainingen. Ook top dat je in een groep ook persoonlijke begeleiding krijgt.
Aanbeveling:
Ja

13-09-2021

9

Hennie

Voornaam:
Hennie
Uit:
Wateringen
Beschrijf uw ervaring:
De gratis proefles was echt top. Mark is vriendelijk en goed bezig. Ik heb direct een strippenkaart besteld.
Aanbeveling:
Ja

13-09-2021

10

Wilma Werkman

Voornaam:
Wilma Werkman
Uit:
SCHEVENINGEN
Beschrijf uw ervaring:
Goedemiddag, Op zondag 5 september jl. heb ik voor het eerst meegedaan aan een bootcamp training op het strand van Scheveningen! Ik vond de training erg leuk! Naast hardlopen, wandelen en fietsen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik bij jullie gevonden! Immeke is een vriendelijke, actieve, ervaren trainster. Ze legt alles duidelijk uit. Tot zondag! Groeten, Wilma Werkman
Aanbeveling:
Ja

09-09-2021

9

Jacqueline

Voornaam:
Jacqueline
Uit:
Maassluis
Beschrijf uw ervaring:
Een vriendelijke en motiverende trainster zorgde voor een uur vol inspanning met leuke afwisselende oefeningen waarbij je als dat nodig was dingen op je eigen niveau en tempo kon doen. Er werd bij de 1e keer deelname gevraagd naar eventuele blessures waar de trainster dan rekening mee kon houden. Zo nodig bedacht zij een andere oefening. Dat voelde persoonlijk. Na de training had ik een heerlijk voldaan gevoel.
Aanbeveling:
Ja

08-09-2021

9

Sandra Diaz

Voornaam:
Sandra Diaz
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
De training was goed opgebouwd, gestructureerd, gevarieerd, intensief en leuk. Leuke trainer die de oefeningen duidelijk uitlegde en ook alternatieven
Aanbeveling:
Ja

06-09-2021

9

Annemieke

Voornaam:
Annemieke
Uit:
Leidschendam
Beschrijf uw ervaring:
Ik ben geen fan van sportscholen, van die zweterige ruimtes en plakkerige apparaten en van die opgepompte mannen die zich in het zweet werken. Ik hou meer van sporten in de buitenlucht en in groepsverband, dat motiveert me meer en kan je gelijk genieten van de buitenlucht. De groepen zijn niet groot, de oefeningen zijn wisselend en uitdagend. En nee, je hoeft niet de beste te zijn. Zolang je maar op je eigen niveau kan sporten. Elke oefening heeft verschillende “levels” van hoe zwaar het is, dus een geoefende bootcamper kan net zo veel uit een les halen als een beginner zoals ik. De docenten zijn erg motiverend en kundig. Het is gezellig om te sporten, maar het is geen theekransje, uitgebreid kletsen tijdens het sporten is er niet bij, je wordt flink aan het werk gezet. Alle spiergroepen komen aan de beurt in een uur en ook je conditie wordt verbeterd door de cardio-oefeningen. Na een uur ben je gesloopt op een positieve manier! Ik kan het iedereen aanraden.
Aanbeveling:
Ja

02-09-2021

9

Laura

Voornaam:
Laura
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Lekker in de buitenlucht aangemoedigd worden om net dat tandje bij te zetten, wat ik in mijn eentje niet zou doen, maar wel fijn vind. Om dan na een uurtje uitgeput, maar ook zeker met nieuwe energie en een glimlach terug naar huis te gaan. Heerlijk! Kom maar door met die spierpijn ;)
Aanbeveling:
Ja

02-09-2021

8

Jaime

Voornaam:
Jaime
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Leuke afwisselende training. Ondanks de grootte van de groep, was er genoeg ruimte om de 1,5 meter te kunnen bewaren. Trainer legde alles goed en duidelijk uit en hield rekening met zowel beginners als vergevorderden.
Aanbeveling:
Ja

01-09-2021

8

Marieke

Voornaam:
Marieke
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Leuke en fijne bootcamplessen! Het is ideaal dat je je via de app aan kunt melden en dat de trainer verschillende materialen meeneemt naar de training. Er zijn veel locaties waar je uit kunt kiezen. De lessen zijn gevarieerd en je hebt na een les een voldaan gevoel!
Aanbeveling:
Ja

31-08-2021

10

Denise

Voornaam:
Denise
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Normaal gesproken ben ik niet van deze vorm van sporten, eerder in spelvorm. Toch ben ik elke keer blij als ik weer geweest ben. De veelzijdigheid en de trainers maken dat ik terugkom. Geen training is hetzelfde, je kan op meerdere plekken en de keuze is reuze wat betreft locaties, tijden en dagen. De trainers maken het leuk door te coachen en je te supporten. Ze maken het gezellig door muziek en een praatje. Daarnaast is de website en/of de app zeer gemakkelijk in gebruik.
Aanbeveling:
Ja

29-08-2021

10