Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8,7
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
471 Beoordelingen
Inhoud training 8,6
Begeleiding 8,7
Ik werd gemotiveerd 8,9
Persoonlijke aandacht 8,6
Gebruiksvriendelijkheid website 8,5

471 beoordelingen

Ruby

Voornaam:
Ruby
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Erg leuke les. De volgende dag goede spierpijn. De trainer was erg enthausiast en had zichtbaar plezier in zijn werk. Goede begeleiding, al met al een aanrader.
22-11-2018
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Vinnie

Voornaam:
Vinnie
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Zondag mijn eerste les bootcamp was wel even pittig! Maar het was een leuke les, ik werd goed gemotiveerd en het was heerlijk weer. Hopelijk gaat het deze zondag ietsje beter!
05-10-2018
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

jos

Voornaam:
jos
Uit:
den haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
I returned to the Netherlands after having lived abroad for more than 9 years. Having done bootcamp abroad I wondered what it was like here in NL. Because I did not want to leave the family during the evenings I joined a test lesson on Tuesday morning. The group welcomed me with an open mind and although I was the only man they were happy to have me join them. I was impressed with the dedication of all the members and learned that my condition was definitely not as good as it had been yet all members were very supportive and supported each other to find their personal limit.
The next day I felt muscle pain everywhere, but for me it was clear that this is what I need and the group is diverse enough not to embarrass me but also challenge me to do better. SEE YOU NEXT WEEK
01-10-2018
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 7,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 7,0

Patricia

Voornaam:
Patricia
Uit:
Den Hoorn
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Leuke en afwisselende lessen. De trainer is vriendelijk en professioneel en weet je te motiveren.
01-10-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

arnoud

Voornaam:
arnoud
Uit:
oegstgeest
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
goed, uitdagend, prima
19-09-2018
Gemiddelde 8,8
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Truus

Voornaam:
Truus
Uit:
Wateringen
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
De training is afwisselend en aan te passen aan individuele wensen/noden. Er is aandacht voor elke deelnemer.
De sfeer is gezellig en relaxt.
04-09-2018
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Ferdinand

Voornaam:
Ferdinand
Uit:
Gouda
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Al via de website contact gelegd met de trainer en mijn weg naar de bestemming kunnen voorbereiden om vervolgens stapsgewijs deel te nemen aan verrassende en uitdagende oefeningen waarbij contact met zoveel de trainer als de deelnemer prettig verliepen.
Dit was zeker de motivatie om dat vaker te willen!
08-08-2018
Gemiddelde 8,2
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Paul

Voornaam:
Paul
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Superfijn om lekker buiten te trainen. Door de verschillende locaties/ trainers en avonden kun je extra variƫren!
09-07-2018
Gemiddelde 8,4
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Kimberley

Voornaam:
Kimberley
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Afgelopen woensdag een proefles gehad, het was een intensieve, maar zeker een super leuke training! Direct een lidmaatschap aangeschaft. Regilio is een goede trainer, motiveert het team en geeft goede begeleiding, zowel persoonlijk als in teamverband. Ook het buiten sporten vind ik fijn! Bootcamp is zeker een aanrader!
22-06-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Cindy

Voornaam:
Cindy
Uit:
's-Gravenzande
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Super leuke les, het uur is zo voorbij!
20-06-2018
Gemiddelde 8,2
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0