Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8,7
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
465 Beoordelingen
Inhoud training 8,6
Begeleiding 8,7
Ik werd gemotiveerd 8,9
Persoonlijke aandacht 8,6
Gebruiksvriendelijkheid website 8,5

465 beoordelingen

Ferdinand

Voornaam:
Ferdinand
Uit:
Gouda
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Al via de website contact gelegd met de trainer en mijn weg naar de bestemming kunnen voorbereiden om vervolgens stapsgewijs deel te nemen aan verrassende en uitdagende oefeningen waarbij contact met zoveel de trainer als de deelnemer prettig verliepen.
Dit was zeker de motivatie om dat vaker te willen!
08-08-2018
Gemiddelde 8,2
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Paul

Voornaam:
Paul
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Superfijn om lekker buiten te trainen. Door de verschillende locaties/ trainers en avonden kun je extra variëren!
09-07-2018
Gemiddelde 8,4
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Kimberley

Voornaam:
Kimberley
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Afgelopen woensdag een proefles gehad, het was een intensieve, maar zeker een super leuke training! Direct een lidmaatschap aangeschaft. Regilio is een goede trainer, motiveert het team en geeft goede begeleiding, zowel persoonlijk als in teamverband. Ook het buiten sporten vind ik fijn! Bootcamp is zeker een aanrader!
22-06-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Cindy

Voornaam:
Cindy
Uit:
's-Gravenzande
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Super leuke les, het uur is zo voorbij!
20-06-2018
Gemiddelde 8,2
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Anoniem

Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Onze trainer Patrick geeft ons de ruimte om ondanks onze slechte conditie mee te doen met alle oefeningen. We voelen ons hierdoor bij de 'club' horen.
13-06-2018
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 7,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 6,0

Hedy

Voornaam:
Hedy
Uit:
Naaldwijk
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Super leuk!
05-06-2018
Gemiddelde 8,4
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 6,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Kathy

Voornaam:
Kathy
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Trainen bij Bootcamp Team is leuk! Je merkt snel vooruitgang en de begeleiding is ook goed. Nu al bij meedere trainers een goede ervaring gehad.
03-06-2018
Gemiddelde 8,8
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 7,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Tanaya

Voornaam:
Tanaya
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Here is my feedback:

1. I loved the lesson with Manon de Vries. It started with a basic warming up, gradually moving on to cardio exercises. With a balanced combination of cardio and strength exercises, it was indeed an hour packed with core strengthening and condition training.

2. Manon de Vries is one vigorously cheerful and sporty person. She was motivating the entire group every single minute! Along with music and her cheers the action packed hour didn’t seem very difficult ! :) She also let me continue with my own pace, since it was only the 2nd time for my Boot Camp Training.

3. The website is definitely user friendly!
27-05-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Anne Marie

Voornaam:
Anne Marie
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Bootcamp Team Den Haag ( e.o. )is een supersysteem.
Heerlijk ongecompliceerd aanhaken via 1 klik op de muis. Geen gedoe met inchecksystemen/ boetes bij te laat komen/ afzeggen etc.
Het voelt enorm flexibel en vrij.
Ruime aanbod , qua locaties en tijden en verschillende trainers, maken het sporten steeds weer tot een feestje.
Verrassingseffect om steeds weer nieuwe oefeningen en trainingen te ontdekken door de verscheidenheid in aanbod.
Veel afwisseling, elke trainer heeft zo zijn eigen expertise.
Leuke bijkomstigheid is dat je door de verschillende locaties je eigen stad nog beter leert kennen.
Je staat letterlijk en figuurlijk stil op prachtige groene plekken in je eigen stad....waarvan je het bestaan niet wist.
🌿Bootcampteam Is een fantastisch concept!
Chapeau!
08-05-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Charlotte

Voornaam:
Charlotte
Uit:
Den haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Janneke geeft gevarieerde trainingen. Ze heeft veel aandacht voor ons. Ze let er op of we alles goed doen. Ze neemt ook altijd materialen mee naar de les. Ze is echt een goede docent!!
05-05-2018
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0