Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8.9
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
696 Beoordelingen

696 beoordelingen

Suzanne

Voornaam:
Suzanne
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Mijn proefles in de Paleistuin was een succes. Letterlijk geen minuut van de training was hetzelfde, dus een fijne afwisseling. Ik kreeg goede feedback over de uitvoering. Thuis meteen strippen aangeschaft.
Aanbeveling:
Ja

14-06-2021

10

Elise

Voornaam:
Elise
Uit:
Naaldwijk
Beschrijf uw ervaring:
Een aantal dagen geleden heb ik een proefles gedaan en ik heb direct een strippenkaart gekocht. Bootcamp team is heel toegankelijk, het aanmelden is makkelijk, de app werkt goed en de les zelf was heel leuk met een diversiteit aan oefeningen. Wat ik echt een pluspunt vind is dat je je in kunt schrijven voor lessen op verschillende plekken, zo kun je lekker afwisselen.
Aanbeveling:
Ja

11-06-2021

10

Rianne

Voornaam:
Rianne
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Fijne trainer. Leuk gevarieerd programma voor iedereen toegankelijk. Mooie locatie naast Rotterdam SS.
Aanbeveling:
Ja

09-06-2021

10

Richard

Voornaam:
Richard
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Voor corona deed ik bootcamp elders. Afgelopen weekend deed ik voor mijn eerste keer weer mee. Was heerlijk om met anderen in de buitenlucht diverse bootcamp gerelateerde activiteiten uit te voeren onder uitstekende begeleiding. Aangezien ik samen met een bootcamp partner gematched was, voelde ik snel de drang om zo goed en snel mogelijk te presteren want we moesten elkaar aflossen. Zeker ook mijn complimenten aan de trainer want sommige posities deed ik niet optimaal en via wat suggesties, ging het al stukken beter. Ik had bijvoorbeeld helemaal niet in de gaten dat ik de squats verkeerd uitoefende. Na de training direct aangemeld voor een wekelijkse sessie. Ik kijk er al naar uit!
Aanbeveling:
Ja

08-06-2021

10

Tamara

Voornaam:
Tamara
Uit:
Kwintsheul
Beschrijf uw ervaring:
Mijn proefles was echt een super leuke training, de trainster gaf duidelijk uitleg. Op elk niveau aan te passen. Zeker voor herhaling vatbaar !
Aanbeveling:
Ja

07-06-2021

9

Sharon

Voornaam:
Sharon
Uit:
's-Gravenzande
Beschrijf uw ervaring:
Leuke en gezellige training gehad van Linda. Gevarieerd en uitdagend. Goed te doen voor zowel beginners als gevorderden.
Aanbeveling:
Ja

04-06-2021

10

Annemarie

Voornaam:
Annemarie
Uit:
Monster
Beschrijf uw ervaring:
Na een lange tijd niet gesport te hebben en een bevalling verder besloot ik een les bij Bootcampteam te boeken, heerlijk in de buitenlucht. Trainster Linda zorgde voor een enthousiast ontvangst en liet mij kennismaken met leuke, diverse oefeningen op mijn eigen niveau. Zo kon ik echt even inkomen voor een eerste keer. De diversiteit van de training sprak mij erg aan, en het feit dat je zelf geen oefeningen hoeft te bedenken, is toch heerlijk! Echt een aanrader! En zeer flexibel! Meteen een strippenkaart gekocht na de proefles.
Aanbeveling:
Ja

31-05-2021

10

Anoek

Voornaam:
Anoek
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Lekker in de buitenlucht, veel afwisseling en goede begeleiding!
Aanbeveling:
Ja

27-05-2021

9

Sandra

Voornaam:
Sandra
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Na geruime tijd weer de 'knop' aangezet om lekker te gaan sporten. Bootcamp had ik nog niet eerder gedaan maar, wat ik begreep, zijn de veelzijdigheid en jezelf uitdagen DE aanwezige ingrediƫnten die mij zeker aanspreken, en naar tevredenheid heb ondervonden kan ik zeggen (inclusief spierpijn achteraf ;-). Gelijk maar een rittenkaart aangeschaft!
Aanbeveling:
Ja

21-05-2021

10

Martijn

Voornaam:
Martijn
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een erg fijne training gehad. Het enthousiasme van de trainer werkte aanstekelijk en het tempo van de groep was hoog. Hierdoor wel een op en top workout gehad. Toegegeven: voor mij enigszins intensief na een jaar van weinig sporten, maar daardoor wel goed...
Aanbeveling:
Ja

20-05-2021

9