Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8,7
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
477 Beoordelingen
Inhoud training 8,6
Begeleiding 8,7
Ik werd gemotiveerd 8,9
Persoonlijke aandacht 8,6
Gebruiksvriendelijkheid website 8,6

477 beoordelingen

Susan

Voornaam:
Susan
Uit:
De Lier
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Super lekkere training! Veel variatie, persoonlijke aanmoediging en met enthousiasme!
Smaakt naar meer...
11-02-2019
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Jasmijn

Voornaam:
Jasmijn
Uit:
Poeldijk
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Voor het eerst in jaren weer wezen sporten. Voelde me gelijk op mijn gemak en kon alles op mijn eigen tempo doen. Was echt super!!!
01-02-2019
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Machteld

Voornaam:
Machteld
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
In november ben ik begonnen met trainen bij Bootcamp Team. Ik vind het heerlijk om te sporten in de buitenlucht, weer of geen weer. De trainingen zijn leuk en afwisselend en je wordt op een fijne manier gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Na 2 maanden 1x per week trainen merk ik al dat ik veel fitter ben. Ookal is de groep soms groot wordt er toch goed opgelet of je de oefeningen goed uitvoerdt. De persoonlijke benadering spreekt mij erg aan. De trainers bij Bootcamp Team kennen je naam en tonen belangstelling. Kortom echt een aanrader om op een leuke manier fitter te worden.
30-01-2019
Gemiddelde 8,4
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Veerle

Voornaam:
Veerle
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Fijne, persoonlijke sfeer tijdens de training. Goede afwisseling. Leuke groep mensen, goede sfeer.
22-01-2019
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Sita

Voornaam:
Sita
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Training was goed te doen, trainer was aardig

21-01-2019
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Michiel

Voornaam:
Michiel
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Professioneel, vriendelijk, goede trainingen.
18-12-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Ruby

Voornaam:
Ruby
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Erg leuke les. De volgende dag goede spierpijn. De trainer was erg enthausiast en had zichtbaar plezier in zijn werk. Goede begeleiding, al met al een aanrader.
22-11-2018
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Vinnie

Voornaam:
Vinnie
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Zondag mijn eerste les bootcamp was wel even pittig! Maar het was een leuke les, ik werd goed gemotiveerd en het was heerlijk weer. Hopelijk gaat het deze zondag ietsje beter!
05-10-2018
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

jos

Voornaam:
jos
Uit:
den haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
I returned to the Netherlands after having lived abroad for more than 9 years. Having done bootcamp abroad I wondered what it was like here in NL. Because I did not want to leave the family during the evenings I joined a test lesson on Tuesday morning. The group welcomed me with an open mind and although I was the only man they were happy to have me join them. I was impressed with the dedication of all the members and learned that my condition was definitely not as good as it had been yet all members were very supportive and supported each other to find their personal limit.
The next day I felt muscle pain everywhere, but for me it was clear that this is what I need and the group is diverse enough not to embarrass me but also challenge me to do better. SEE YOU NEXT WEEK
01-10-2018
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 7,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 7,0

Patricia

Voornaam:
Patricia
Uit:
Den Hoorn
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Leuke en afwisselende lessen. De trainer is vriendelijk en professioneel en weet je te motiveren.
01-10-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0