Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8,7
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
496 Beoordelingen
Inhoud training 8,6
Begeleiding 8,7
Ik werd gemotiveerd 8,9
Persoonlijke aandacht 8,6
Gebruiksvriendelijkheid website 8,6

496 beoordelingen

Stefanie

Voornaam:
Stefanie
Uit:
Gouda
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Wat is het toch heerlijk om buiten te sporten. Weer of geen weer, gewoon gaan. Met een leuk enthousiast team en trainer even een uurtje knallen. Leuke afwisselende trainingen. Het geeft een heerlijk voldaan gevoel!
16-05-2019
Gemiddelde 8,4
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 7,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Suzan

Voornaam:
Suzan
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Ik vond het een leuke training, met genoeg persoonlijke begeleiding om mijn eerste keer tot een succes te maken.
23-04-2019
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 7,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Esther

Voornaam:
Esther
Uit:
Rijswijk
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Leuke lessen, enthousiaste en deskundige trainer. Een aanrader om mee te doen!
11-04-2019
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Marjolein

Voornaam:
Marjolein
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Ik vind de bootcamp trainingen altijd erg leuk en uitdagend. Fijn om buiten te kunnen sporten en gemotiveerd te worden door enthousiaste trainers. Ook beginners kunnen meedoen omdat je wordt betrokken bij de groep en de oefeningen meestal op eigen niveau/tempo kunt doen.
10-04-2019
Gemiddelde 8,6
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Kim

Voornaam:
Kim
Uit:
Den Hoorn
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Op veel locaties en dagen beschikbaar, makkelijk je plek reserveren via de handige app en een fijn systeem met abonnement of strippenkaart. En natuurlijk het belangrijkste: een heerlijke training in de buitenlucht!
09-04-2019
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Mariska

Voornaam:
Mariska
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Ik ben heel enthousiast over de bootcamp trainingen van Charlotte. Ze zorgt met haar afwisselende lessen dat we het uiterste uit onszelf halen, ieder op zijn eigen niveau. Daarbij begeleidt ze ons goed, zodat we de oefeningen op de juiste wijze uitvoeren en steeds een stapje verder gaan. Naast pittig is het ook gezellig. Een echte aanrader.
07-04-2019
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Annemieke

Voornaam:
Annemieke
Uit:
Maassluis
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Had na lange tijd niets gedaan te hebben qua sport, de “stoute schoenen” aangetrokken en mezelf opgegeven voor een proefles boot camp. Een half jaar geleden bevallen en dus best “spannend” in wat voor in conditie ik nog zou zijn!
Maar het viel reuze mee, je doet het ook op je eigen tempo/niveau..als iets niet ging, had Susanne ook een alternatief daarvoor.
Ik heb meteen een strippen kaart aangeschaft, een goede “stok achter de deur” om regelmatig te gaan boot campen.
Goed begin vd zondag, lekker om buiten actief bezig te zijn..
04-04-2019
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 7,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Ferhat

Voornaam:
Ferhat
Uit:
Rotterdam
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Heel tof dit! Diverse opdrachten van boxen naar kickboks, touwklimmen, krachtoefeningen etc. oefeningen. Je kan jezelf simpel aanmelden met de app. Heel handig. Allerbelangrijkste de trainer en medesporters geven een open gevoel (diversiteit).

Mijn favo trainer Susan! LOVE IT!
04-04-2019
Gemiddelde 8,2
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Brends

Voornaam:
Brends
Uit:
Den haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Zeer vriendelijke trainer. Training werd aangepast op mijn niveau.
Zeer divers met verschillende hulpmiddelen.
Voel de volgende dag aan mijn spieren dat ik een Total body workout heb gehad.
04-04-2019
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Renske

Voornaam:
Renske
Uit:
Wateringen
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Als volleybalster ben ik gewend in beweging te zijn in een spel en te trainen in een groep. Krachttraining komt daar in lichte mate bij en ik wist dat ik de eerste les(sen) bootcamp pittig zou vinden. En dat was het ook. Maar wat was het fijn om te doen! Mijn fysieke grenzen lagen verder dan ik had verwacht, ik werd positief aangemoedigd en daar waar nodig kreeg ik tips. Ik hield niet alles vol op het tempo van de groep, maar dat was geen probleem. Je mag je eigen kracht en grens ontdekken. Ik voelde me erg gemotiveerd om dat te doen en dat heeft eraan bijgedragen dat ik het dus uiteindelijk beter gedaan heb dan ik vooraf had gedacht.
De oefeningen zijn leuk en uitdagend. Het is knap wat de instructeurs verzinnen om te doen. Soms met materiaal en soms zonder. En wat ik erg waardeer is de navraag per mail na de eerste keer: hoe vond je het, hoe ging het? En het contact zoeken wanneer je gemist bent op een training maakt de communicatie laagdrempelig. Ik ga hier zeker mee door en kan het twijfelende mensen aanraden een proefles aan te vragen.
29-03-2019
Gemiddelde 9,4
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0