Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8,7
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
425 Beoordelingen
Inhoud training 8,6
Begeleiding 8,7
Ik werd gemotiveerd 8,9
Persoonlijke aandacht 8,6
Gebruiksvriendelijkheid website 8,5

425 beoordelingen

Irma

Voornaam:
Irma
Uit:
Hoek van Holland
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Leuke en afwisselende trainingen!
10-11-2017
Gemiddelde 8,2
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Floor

Voornaam:
Floor
Uit:
Leiden
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Een motiverende, leuke training met genoeg pit en uitdaging en ruimte om je eigen grens aan te geven maar wel stimulerend om je grenzen te verleggen!
06-11-2017
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 7,0

Melissa

Voornaam:
Melissa
Uit:
Wateringen
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Het was een warm welkom door de trainer en de groep. Je krijgt persoonlijke aandacht. En dat is goed want je wil geen blezures oplopen. Op deze manier verkom je denk ik een hoop. Het is een fijne en pittige training. Je gaat er voldaan van weg. 😊
10-10-2017
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Jelle

Voornaam:
Jelle
Uit:
Monster
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Toppie
06-10-2017
Gemiddelde 9,4
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Marja

Voornaam:
Marja
Uit:
De Lier
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Net gestart met de bootcamp, vond het een leuke en afwisselende training die naast conditie ook spierversterkende oefeningen aanbiedt
04-10-2017
Gemiddelde 9,2
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Sandra

Voornaam:
Sandra
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Het was een leuke en positieve ervaring, met voldoende uitdaging.
12-09-2017
Gemiddelde 9,4
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Sander

Voornaam:
Sander
Uit:
Bergschenhoek
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Top!
12-09-2017
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Hugo

Voornaam:
Hugo
Uit:
Den haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Positief
11-09-2017
Gemiddelde 8,8
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Anita

Voornaam:
Anita
Uit:
Rijswijk
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Leuke en afwisselende training gehad! Kon het zo pittig maken als ik zelf wilde. De trainer is lekker enthousiast, maar niet op een strenge manier. In de oefeningen werd vaak gebruik gemaakt van wat 'groepsdruk', waardoor ik net een stapje verder gemotiveerd werd. Precies wat ik nodig heb :-)
08-09-2017
Gemiddelde 8,4
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Jaylee

Voornaam:
Jaylee
Uit:
Rotterdam
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Aardige trainer die je zeker motiveert met zijn enthousiasme. Zelfde geldt voor de training die ik heb gevolgd bij Paolo Carenini
22-08-2017
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 9,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0