Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8,7
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
457 Beoordelingen
Inhoud training 8,6
Begeleiding 8,7
Ik werd gemotiveerd 8,9
Persoonlijke aandacht 8,6
Gebruiksvriendelijkheid website 8,5

457 beoordelingen

Anne Marie

Voornaam:
Anne Marie
Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Bootcamp Team Den Haag ( e.o. )is een supersysteem.
Heerlijk ongecompliceerd aanhaken via 1 klik op de muis. Geen gedoe met inchecksystemen/ boetes bij te laat komen/ afzeggen etc.
Het voelt enorm flexibel en vrij.
Ruime aanbod , qua locaties en tijden en verschillende trainers, maken het sporten steeds weer tot een feestje.
Verrassingseffect om steeds weer nieuwe oefeningen en trainingen te ontdekken door de verscheidenheid in aanbod.
Veel afwisseling, elke trainer heeft zo zijn eigen expertise.
Leuke bijkomstigheid is dat je door de verschillende locaties je eigen stad nog beter leert kennen.
Je staat letterlijk en figuurlijk stil op prachtige groene plekken in je eigen stad....waarvan je het bestaan niet wist.
­čî┐Bootcampteam Is een fantastisch concept!
Chapeau!
08-05-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Charlotte

Voornaam:
Charlotte
Uit:
Den haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Janneke geeft gevarieerde trainingen. Ze heeft veel aandacht voor ons. Ze let er op of we alles goed doen. Ze neemt ook altijd materialen mee naar de les. Ze is echt een goede docent!!
05-05-2018
Gemiddelde 9,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 9,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Vicky

Voornaam:
Vicky
Uit:
Leiden
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Training was great! Alexander was extremely friendly, inclusive and knowledgeable.

Website is very intuitive and user friendly.
24-04-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Martine

Voornaam:
Martine
Uit:
Rotterdam
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Super lekker om met een groep in de buitenlucht te sporten. De oefeningen zijn heel afwisselend, de tijd vliegt voorbij en Susan houdt het tempo er goed in!
11-04-2018
Gemiddelde 8,2
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Anoniem

Uit:
Den Haag
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Leuke en afwisselende trainingen op veel verschillende locaties en tijdstippen. Vaak zijn de trainingen te schalen naar je eigen niveau zodat je je conditie en kracht op kunt bouwen.
07-04-2018
Gemiddelde 8,4
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Karen

Voornaam:
Karen
Uit:
Maassluis
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Uitstekkende, rustige en toch stimulerende trainster. Hou zelf goed rekening met weersveranderingen dan heeft het geen negatief invloed op je prestatie. Ik houdt van uitdaging en heb juist gevonden wat ik zocht op sportief gebied en met 53 kan ik nog genoeg uit mij halen.
06-04-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Danielle

Voornaam:
Danielle
Uit:
Voorburg
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Bootcamp is top! Het is leuk om samen te sporten en om in de buitenlucht te zijn. Elke week is de les anders en een nieuwe uitdaging. Zeker aan te raden!
14-03-2018
Gemiddelde 8,4
Inhoud training 9,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 9,0

Wendy

Voornaam:
Wendy
Uit:
Honselersdijk
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Ideaal dat je op alle dagen van de week, s'ochtends en s'avonds in de buurt kan trainen bij verschillende trainers
12-03-2018
Gemiddelde 8,0
Inhoud training 8,0
Ik werd gemotiveerd 8,0
Persoonlijke aandacht 8,0
Begeleiding 8,0
Gebruiksvriendelijkheid website 8,0

Marjolein

Voornaam:
Marjolein
Uit:
Zoetermeer
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Een absolute aanrader! Lekker in de buitenlucht trainen met een enthousiaste groep mensen met verschillende niveau's en op verschillende locaties. De trainers motiveren je en helpen je om het beste uit je zelf te halen. Als de oefeningen te moeilijk, of door een blessure niet uitvoeren zijn, komen de trainers met goede alternatieven zodat je toch lekker mee kan doen. Inschrijven voor de trainingen doe je heel makkelijk via een handige app. Mocht je onverhoopt ziek worden of toch niet kunnen is het afmelden via de app ook binnen 2 klikken gebeurd
06-03-2018
Gemiddelde 9,8
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 9,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0

Magda

Voornaam:
Magda
Uit:
Rotterdam
Aanbeveling:
ja
Ervaring:
Ik vond het super en Cathy is een leuke meid en geeft heel goed les
05-03-2018
Gemiddelde 10,0
Inhoud training 10,0
Ik werd gemotiveerd 10,0
Persoonlijke aandacht 10,0
Begeleiding 10,0
Gebruiksvriendelijkheid website 10,0