Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8.9
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
731 Beoordelingen

731 beoordelingen

Shey

Voornaam:
Shey
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een goede en proffesioneel contact gehad met de team en lekker in de friesse lucht kunnen sporten. Een aanrader om toch tijdens de lock-down te kunnen blijven trainen. Top!
Aanbeveling:
Ja

21-12-2021

9

Mylene

Voornaam:
Mylene
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Ik vond de training heel aangenaam. Afwisselende oefeningen en fijn dat er buiten toch sport attributen aanwezig kunnen zijn. De groep was wel groot maar toch hield de trainer Mitchel alles scherp in de gaten of je de oefening wel goed doet. Goeie en fijne bootcamp!
Aanbeveling:
Ja

17-12-2021

9

Bram

Voornaam:
Bram
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Ik vond de training zwaar, (o.a. omdat mijn conditie niet geweldig is, precies de reden dat ik aan Bootcamp wil beginnen), maar wél lekker. De afwisseling in de oefeningen waren fijn en de duur van de training was goed. Zeker als sportscholen minder lang open zijn door allerlei (m.i. onzinnige) maatregelen is dit echt een uitkomst. Daarnaast helpt deze setting mij meer uit mijzelf te halen waardoor ik meer kan bereiken. Ik ben superpositief over de training en over Bootcamp team als organisatie! De trainer die ik had (Mitchell) is écht een topgast! Eigenlijk precies wat je zoekt in een trainer en wat je verwacht, daarnaast als persoon gewoon een fijne vent. Hij weet waar hij het over heeft en ik vond het wel lekker dat hij ook niet doordramde als ik even wat minder fanatiek meedeed (ik ga kneiterslecht op drill sergeant achtige types, word ik lichtelijk agressief van) omdat ik uitgeput was eventjes haha. Hij deed het gewoon heel goed! Ik zou zeggen: gewóón aanmelden en gaan met die banaan (jullie ook dames) ;)
Aanbeveling:
Ja

08-12-2021

10

Rianne

Voornaam:
Rianne
Uit:
Maassluis
Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen zondag voor de 1e keer meegedaan. De training was uitdagend, leuk en gezellig.  Suzanne is een gezellige trainer die weet waar ze over praat. 
Aanbeveling:
Ja

16-11-2021

10

Diede

Voornaam:
Diede
Uit:
Leiden
Beschrijf uw ervaring:
Leuke club waar er veel mogelijkheden zijn met verschillende locaties. Je kan kort van tevoren aanmelden en dat geeft vrijheid in het trainen. Tot nog toe heb ik les gehad van erg enthousiaste trainers die de training afwisselend houden.
Aanbeveling:
Ja

11-11-2021

9

Mirte

Voornaam:
Mirte
Uit:
Den Hoorn
Beschrijf uw ervaring:
Ik volg de training op donderdag bij Jack. Ik vind de trainingen erg leuk, uitdagend op elk niveau en afwisselend. Jack kijk goed wie hulp nodig heeft bij de oefeningen en ondersteunt hierbij. Ook motiveert hij iedereen om een fijne manier om alles eruit te halen.
Aanbeveling:
Ja

10-11-2021

10

Janneke

Voornaam:
Janneke
Uit:
's-Gravenhage
Beschrijf uw ervaring:
Gezellige maar ook pittige bootcamp-training gehad van Paolo Carenini. Het weer was om te huilen (viel met bakken naar beneden), maar dat mocht de pret niet drukken. Heb bijna een week lang spierpijn gehad, heerlijk!
Aanbeveling:
Ja

10-11-2021

9

Feike

Voornaam:
Feike
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Sinds een maand train ik bij Bootcamp Team. Ik ben hiermee begonnen om mijn core te verstevigen en uithoudingsvermogen te vergroten voor het kitesurfen. De lessen zijn hiervoor ideaal en coach is Mark is erg motiverend.
Aanbeveling:
Ja

29-10-2021

9

Eelco

Voornaam:
Eelco
Uit:
Veen
Beschrijf uw ervaring:
Ik train nu een paar maanden mee met bootcamp. De lessen zijn altijd goed voorbereid en erg leuk. Ik heb drie verschillende instructeurs gehad tot nu toe, allemaal heel vriendelijk en gemotiveerd. Als op een makkelijke manier je je conditie op peil wilt houden, absoluut een aanrader!
Aanbeveling:
Ja

27-10-2021

10

Feiya

Voornaam:
Feiya
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Na lang stil te hebben gezeten ivm zwangerschap, besloten om weer lekker te gaan bewegen. Ik kreeg netjes voor de training een berichtje of de trainer nog ergens rekening mee moest houden ivm blessures. Tijdens de training werd meerdere malen gevraagd hoe het met me ging. Kortom een sportieve en sociale aangelegenheid met aandacht voor de sporters!
Aanbeveling:
Ja

22-10-2021

10