Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8.9
96 %
Beveelt Bootcamp Team aan
735 Beoordelingen

735 beoordelingen

Sara

Voornaam:
Sara
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Goed en divers aanbod gegeven door kundige trainers. Ik ga elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis.
Aanbeveling:
Ja

11-08-2022

10

Eric

Voornaam:
Eric
Uit:
den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Ik had helemaal geen zin om te gaan. Toch alles bij elkaar geraapt en vertrokken naar het park. Gelukkig, wat voelde ik me lekker na de les. De groep en de trainer waren echt geweldig. Tot volgende week!
Aanbeveling:
Ja

14-07-2022

10

Tim

Voornaam:
Tim
Uit:
van de pas
Beschrijf uw ervaring:
Gisteren een super goede training gehad in Den Haag, ik zou iedereen dit aanraden!
Aanbeveling:
Ja

28-06-2022

10

Henk

Voornaam:
Henk
Uit:
Denhaag
Beschrijf uw ervaring:
Het was een verschrikkelijke lesgever
Aanbeveling:
Ja

20-05-2022

1

Shey

Voornaam:
Shey
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een goede en proffesioneel contact gehad met de team en lekker in de friesse lucht kunnen sporten. Een aanrader om toch tijdens de lock-down te kunnen blijven trainen. Top!
Aanbeveling:
Ja

21-12-2021

9

Mylene

Voornaam:
Mylene
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Ik vond de training heel aangenaam. Afwisselende oefeningen en fijn dat er buiten toch sport attributen aanwezig kunnen zijn. De groep was wel groot maar toch hield de trainer Mitchel alles scherp in de gaten of je de oefening wel goed doet. Goeie en fijne bootcamp!
Aanbeveling:
Ja

17-12-2021

9

Bram

Voornaam:
Bram
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Ik vond de training zwaar, (o.a. omdat mijn conditie niet geweldig is, precies de reden dat ik aan Bootcamp wil beginnen), maar wél lekker. De afwisseling in de oefeningen waren fijn en de duur van de training was goed. Zeker als sportscholen minder lang open zijn door allerlei (m.i. onzinnige) maatregelen is dit echt een uitkomst. Daarnaast helpt deze setting mij meer uit mijzelf te halen waardoor ik meer kan bereiken. Ik ben superpositief over de training en over Bootcamp team als organisatie! De trainer die ik had (Mitchell) is écht een topgast! Eigenlijk precies wat je zoekt in een trainer en wat je verwacht, daarnaast als persoon gewoon een fijne vent. Hij weet waar hij het over heeft en ik vond het wel lekker dat hij ook niet doordramde als ik even wat minder fanatiek meedeed (ik ga kneiterslecht op drill sergeant achtige types, word ik lichtelijk agressief van) omdat ik uitgeput was eventjes haha. Hij deed het gewoon heel goed! Ik zou zeggen: gewóón aanmelden en gaan met die banaan (jullie ook dames) ;)
Aanbeveling:
Ja

08-12-2021

10

Rianne

Voornaam:
Rianne
Uit:
Maassluis
Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen zondag voor de 1e keer meegedaan. De training was uitdagend, leuk en gezellig.  Suzanne is een gezellige trainer die weet waar ze over praat. 
Aanbeveling:
Ja

16-11-2021

10

Diede

Voornaam:
Diede
Uit:
Leiden
Beschrijf uw ervaring:
Leuke club waar er veel mogelijkheden zijn met verschillende locaties. Je kan kort van tevoren aanmelden en dat geeft vrijheid in het trainen. Tot nog toe heb ik les gehad van erg enthousiaste trainers die de training afwisselend houden.
Aanbeveling:
Ja

11-11-2021

9

Mirte

Voornaam:
Mirte
Uit:
Den Hoorn
Beschrijf uw ervaring:
Ik volg de training op donderdag bij Jack. Ik vind de trainingen erg leuk, uitdagend op elk niveau en afwisselend. Jack kijk goed wie hulp nodig heeft bij de oefeningen en ondersteunt hierbij. Ook motiveert hij iedereen om een fijne manier om alles eruit te halen.
Aanbeveling:
Ja

10-11-2021

10