Beoordelingen van klanten

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers geven wij afwisselende en uitdagende trainingen. Wij gaan voor het beste resultaat en doen ons uiterste best voor je. Daar staan we voor!

Maar wat vinden onze leden nu eigenlijk van ons?
Op deze pagina vind je een aantal beoordelingen van onze klanten.

Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke beoordelingssysteem vanKlantenvertellen.nl

Onze deelnemers geven ons een:
8.9
100 %
Beveelt Bootcamp Team aan
728 Beoordelingen

728 beoordelingen

Rianne

Voornaam:
Rianne
Uit:
Maassluis
Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen zondag voor de 1e keer meegedaan. De training was uitdagend, leuk en gezellig.  Suzanne is een gezellige trainer die weet waar ze over praat. 
Aanbeveling:
Ja

16-11-2021

10

Diede

Voornaam:
Diede
Uit:
Leiden
Beschrijf uw ervaring:
Leuke club waar er veel mogelijkheden zijn met verschillende locaties. Je kan kort van tevoren aanmelden en dat geeft vrijheid in het trainen. Tot nog toe heb ik les gehad van erg enthousiaste trainers die de training afwisselend houden.
Aanbeveling:
Ja

11-11-2021

9

Mirte

Voornaam:
Mirte
Uit:
Den Hoorn
Beschrijf uw ervaring:
Ik volg de training op donderdag bij Jack. Ik vind de trainingen erg leuk, uitdagend op elk niveau en afwisselend. Jack kijk goed wie hulp nodig heeft bij de oefeningen en ondersteunt hierbij. Ook motiveert hij iedereen om een fijne manier om alles eruit te halen.
Aanbeveling:
Ja

10-11-2021

10

Janneke

Voornaam:
Janneke
Uit:
's-Gravenhage
Beschrijf uw ervaring:
Gezellige maar ook pittige bootcamp-training gehad van Paolo Carenini. Het weer was om te huilen (viel met bakken naar beneden), maar dat mocht de pret niet drukken. Heb bijna een week lang spierpijn gehad, heerlijk!
Aanbeveling:
Ja

10-11-2021

9

Feike

Voornaam:
Feike
Uit:
Den Haag
Beschrijf uw ervaring:
Sinds een maand train ik bij Bootcamp Team. Ik ben hiermee begonnen om mijn core te verstevigen en uithoudingsvermogen te vergroten voor het kitesurfen. De lessen zijn hiervoor ideaal en coach is Mark is erg motiverend.
Aanbeveling:
Ja

29-10-2021

9

Eelco

Voornaam:
Eelco
Uit:
Veen
Beschrijf uw ervaring:
Ik train nu een paar maanden mee met bootcamp. De lessen zijn altijd goed voorbereid en erg leuk. Ik heb drie verschillende instructeurs gehad tot nu toe, allemaal heel vriendelijk en gemotiveerd. Als op een makkelijke manier je je conditie op peil wilt houden, absoluut een aanrader!
Aanbeveling:
Ja

27-10-2021

10

Feiya

Voornaam:
Feiya
Uit:
Rotterdam
Beschrijf uw ervaring:
Na lang stil te hebben gezeten ivm zwangerschap, besloten om weer lekker te gaan bewegen. Ik kreeg netjes voor de training een berichtje of de trainer nog ergens rekening mee moest houden ivm blessures. Tijdens de training werd meerdere malen gevraagd hoe het met me ging. Kortom een sportieve en sociale aangelegenheid met aandacht voor de sporters!
Aanbeveling:
Ja

22-10-2021

10

Linda

Voornaam:
Linda
Uit:
Den haag
Beschrijf uw ervaring:
Training in de buitenlucht op verschillende locaties. Voor beginners en gevorderden. Makkelijk inschrijven voor de lessen, en betalen via een app.
Aanbeveling:
Ja

11-10-2021

10

Jasper

Voornaam:
Jasper
Uit:
Vlasblom
Beschrijf uw ervaring:
Je kan de trainingen inplannen en betalen via de app. Deze beidt een goed overzicht de verschillende mogelijkheden die er zijn qua locatie en tijd. Mocht je onverhoopt niet kunnen dan is er de mogelijkheid om je via de app af te melden. De trainingen zijn heel gevarieerd en worden gegeven door vriendelijke en professionele trainers. De trainingen zijn voor alle niveaus dus de drempel is heel laag. Het is ook leuk om af en toe een training bij een andere trainer te volgen omdat ze allemaal hun eigen manier van training geven hebben
Aanbeveling:
Ja

21-09-2021

10

Ad

Voornaam:
Ad
Uit:
Noordwijkerhout
Beschrijf uw ervaring:
Geweldige sfeer, leuke afwisseling in oefeningen en echt een voldaan gevoel na de bootcamptrainingen. Ook top dat je in een groep ook persoonlijke begeleiding krijgt.
Aanbeveling:
Ja

13-09-2021

9