Update Bootcamp Team trainingen.

15 maart 2020 Categorie: Nieuws

Update Bootcamp Team trainingen.
Als eigenaar van Bootcamp Team geef ik je hierbij graag een update over onze trainingen.
 
Update Bootcamp Team trainingen.
De overheid heeft besloten om vanwege het Corona virus sportclubs de komende periode te laten sluiten. Ik zie het daarnaast als mijn verantwoordelijkheid om Bootcamp Team leden en medewerkers te beschermen. Onze Bootcamp Team trainingen zullen vanaf heden niet meer doorgaan.
 
Je wordt spoedig afgemeld voor toekomstige trainingen en kunt vervolgens geen nieuwe trainingen meer reserveren. Ik hou verdere ontwikkelingen in de gaten en stuur je een update zodra Bootcamp Team weer trainingen kan aanbieden.
 
De komende periode wil ik je namens Bootcamp Team voorzien van online trainingen, hier gaan we volgende week mee aan de slag. Deze trainingen zullen beschikbaar worden via de Bootcamp Team social media kanalen.
 
Ik wil je vragen om begrip tijdens deze onzekere tijd en zal je op de hoogte blijven houden zodra er nieuwe informatie is. Tot die tijd wens ik je alle gezondheid en hoop ik je snel weer te zien bij onze trainingen.
 
Sportieve groet,
Richard de Ruijter
Eigenaar Bootcamp Team