Bootcamp voor beginners

Fitnesstrainingen van Bootcamp Team zijn goed te volgen voor zowel de beginnende als voor de gevorderde sporter. Onze ervaren trainers zullen de training aanpassen aan jouw niveau. Wij willen je graag helpen om je conditie te verbeteren. Luister vooral goed naar je eigen lichaam en samen zorgen wij dat je het maximale uit elke training haalt.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een gratis proefles!

Voor wie is een bootcamp training geschikt?

Bootcamp is geschikt voor zowel de beginnende als voor de gevorderde sporter. Onze ervaren trainers zullen de training aanpassen aan jouw niveau.

Iedereen wordt tijdens de training positief aangemoedigd om het optimale uit zichzelf te halen. De Bootcamp Team trainers zijn er om jou in een goede conditie te krijgen. Daarom maakt het bij Bootcamp Team niet uit of je wel of niet in vorm bent, wij helpen je graag.

Wij organiseren ook bootcamps voor teams of groepen

Een Bootcamp work-out is ook een ontzettend leuke activiteit voor een kinderfeestje. Kinderen kunnen al hun energie kwijt in een energieke bootcamp, geschikt voor stoere jongens en meisjes. Daarnaast is bootcamp ook uitstekend geschikt voor een sportief event voor groepen, denk daarbij aan een vrijgezellenfeest of een teamuitje. Bootcamp Team verzorgt eenmalige (of wekelijks voor scholen en bedrijven) bootcamps voor:

Bootcamp Team organiseert ook:

Nieuwsgierig naar een bootcamp training?

Wij ontvangen je graag bij één van onze trainingen. Probeer ons uit tijdens een gratis proefles: Meld je hier aan voor een gratis proefles bij jou in de buurt!