Bootcamp Team Evenementen

Bootcamp Team organiseert Bootcamp Evenementen op bijzondere binnen- en buitenlocaties. Daarnaast doet Bootcamp Team als team mee aan obstacle runs zoals de Mud Masters.

Naast deze grote evenementen worden in de verschillende regio's waar Bootcamp Team actief is regelmatig Bootcamp Specials georganiseerd. Op de hoogte blijven van echte Bootcamp Team evenementen en specials? Houd de blogberichten op deze website in de gaten of volg ons op Facebook.

Eerdere Bootcamp Team Evenementen

XXL Bootcamp Specials Puinduinrun

In het najaar van 2015 en begin van 2016 organiseerde Bootcamp Team trainer Naomi Roeleveld een serie XXL Specials als voorbereiding op deelname aan de Puinduinrun op 31 januari 2016 in Kijkduin.

Bootcamp Specials Zoetermeer en Nootdorp

In het najaar van 2015 en het voorjaar van 2016 organiseerde trainer Ginny Mulders in Zoetermeer en Nootdorp een drietal Bootcamp Runs. De afstand wordt opgebouwd van 5 naar 7,5 en 10 kilometer. De ideale voorbereiding ook op deelname aan een obstacle run.

Urban Hero Obstacle Run 2015 op Scheveningen

Op zondag 13 september 2015 wordt de tweede editie van de Urban Hero 2015 georganiseerd. Deze 10 kilometer lange obstacle run leidt deelnemers rond en door de haven en over de duinen van Scheveningen.  Bootcamp Team doet met één groot team mee aan deze run. Deelnemers; ontvangen een; Bootcamp Team t-shirt! Klik hier als je meer wil weten over de Urban Hero

Men of Steel Run 2015 op Scheveningen

Op 25 april 2015 is er een nieuwe obstacle run in Scheveningen: de Men of Steel Run Scheveningen. Bootcamp Team doet met één groot team mee aan deze run. Er zijn drie afstanden waaruit je kan kiezen: 3,5 km, 7 km of 14 km. The Gladiator Workouts Bootcamp Battle.

In september 2013 organiseerde Bootcamp Team samen met Train The Trainers een uniek evenement op een wel zeer uitdagende en bijzondere locatie: De Kuip in Rotterdam!
De Gladiator Bootcamp Battle was meer dan een gewone bootcamp training. Het was een parcours waarbij er op en rond de tribunes van het imposante stadion werd getraind. Onderweg waagden de meer dan 170 deelnemers zich aan pittige challenges. Met conditionele en krachtoefeningen werden alle spieren getraind.

Bootcamp Team Beach Challenge

In april 2014 organiseerde Bootcamp Team voor de tweede keer de Bootcamp Team Beach Challenge. Een succesvol & uitdagend Beach Challenge parcours op het strand en in de prachtige duinen van Noordwijk! Het parcours test op een leuke manier je conditie en natuurlijk je wilskracht en doorzettingsvermogen.