Kids Bootcamp

(momenteel kunnen wij geen kids bootcamps verzorgen)

Bootcamp Team biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van bootcamps voor kinderen. We verzorgen een bootcamp voor kinderfeestjes of een familie-uitje, maar kunnen daarnaast ook grote groepen kinderen een bootcamp training bieden op scholen of buitenschoolse opvang.

Kids Bootcamp Kinderfeest

Ben je op zoek naar een origineel en sportief kinderfeestje?! Wil je kinderen laten ervaren hoe leuk buiten sporten is? Bootcamp Team organiseert op aanvraag Kids Bootcamp.

Tijdens de training zullen de kids samenwerken, actief bezig zijn en vooral plezier maken!

Inhoud Kids Bootcamp

Voor de training hebben wij een speciale kids workout ontwikkeld:

  • Estafette (rennen, tijgeren met als doel om samen met je vriendjes te verslaan)
  • Touwtrekken met een 15 meter lang touw
  • Opdrukken
  • Buikspiertraining
  • Conditietraining

We kunnen tevens het thema 'army' aan de Kids Bootcamp toevoegen. Dan krijgen alle deelnemers wat schmink en een haarband/bandana. Kinderfeestje? Bootcamp voor kids is uitdagend!

Kids Bootcamp geven wij het gehele jaar door. De ervaring leert dat het weer zelden roet in het eten gooit. In overleg bepalen we een geschikte dag en een leuke uitdagende locatie. Alles is mogelijk: op het strand, in het bos of natuurlijk in een stadspark vlakbij huis.

Bootcamp Team - Kids BootcampBoootcamp Team - Kids Bootcamp

Bootcamp Familie-uitje

Staat het jaarlijkse familie-uitje weer voor de deur? Heb je zin om deze keer iets sportiefs met elkaar te doen? Informeer dan bij Bootcamp Team naar de mogelijkheden!

Reacties van ouders en coaches

“De Kids Bootcamp was een groot succes, de kinderen vonden het erg leuk. De trainer deed het dan ook erg goed met de kinderen! En gelukkig was het ook nog mooi weer geworden.”
Chantal Nap

“Het is een leuke dag geweest, bedankt voor jullie bijdrage, de terugweg waren de boys erg stil in de auto!”
Monique Romijn

“Dank je wel! ik kijk terug op een zeer geslaagde zaterdagmiddag! Het was weer iets nieuws en jullie les was erg afwisselend waardoor de meiden er ook lol in bleven houden. Nogmaals dank voor jullie enthousiaste begeleiding en geduld! Tot een volgende keer!”
Astrid van der Knaap

Meer informatie over Kids Bootcamp?

Stuur jouw aanvraag per e-mail of bel naar Richard de Ruijter. We sturen je graag een vrijblijvende offerte.
E-mail: welkom@bootcampteam.com
Telefoonnummer: 06 14 42 67 32