Lieve leden van Bootcamp Team,
 
Als eigenaar van Bootcamp Team geef ik graag een update over je succes lidmaatschap bij Bootcamp Team.
 
Update over jouw lidmaatschap.
Zoals jullie weten hebben wij gisteren moeten besluiten om onze activiteiten tijdelijk stop te zetten. Dit heeft voor jou, voor onze trainers en voor ons als organisatie gevolgen.
 
De Corona crisis brengt mij als eigenaar van Bootcamp Team een dilemma met betrekking tot het incasseren van onze lidmaatschap deelnemers. Ik heb besloten om de lidmaatschappen ook voor de aankomende maand (april) te incasseren.
 
Je lidmaatschap contributie zal worden gebruikt om de trainers uit te kunnen betalen (zowel trainers in loondienst als trainers die als ZZP-er training geven). Door deze maatregel hoop ik dat onze trainers niet in de financiële problemen komen.
 
Gratis Bootcamp Team event (medio september).
Om je te compenseren voor de tijd die je niet kunt sporten, organiseren wij in medio september een speciaal Bootcamp Team event aan. Jij als succes lidmaatschap deelnemer kunt hier gratis aan mee doen.
 
Ook komen er binnenkort online trainingen beschikbaar via onze social media accounts. Hou hiervoor onze Facebook en Instagram pagina in de gaten.
 
Natuurlijk snappen wij dat ook jij in een onzekere situatie kan zitten. Wanneer je het niet eens bent dat wij het lidmaatschap incasseren dan kan je dit per e-mail laten weten (welkom@bootcampteam.com). Wij zullen je lidmaatschap dan tijdelijk opschorten en het bedrag terugstorten.
 
Wel wil ik je vragen om begrip door het lidmaatschap aan te houden, zodat wij onze activiteiten na deze crisis weer voort kunnen zetten.
 
Met sportieve groet,
 
Richard de Ruijter
Eigenaar Bootcamp Team