Tarieven Bootcamp Team

Ga je trainen bij Bootcamp Team trainingen dan maak je gebruik van een lidmaatschap of een strippenkaart. Na je eerste GRATIS PROEFLES kun je kiezen uit onderstaande mogelijkheden. 

Succes lidmaatschap of Week lidmaatschap

Bootcamp Team biedt deelnemers twee voordelige lidmaatschappen. Met een lidmaatschap betaal je een vast tarief per maand. Met een Week lidmaatschap kan je 1 x per week trainen voor € 24,95 per maand (5,80 per training) en met het Succes lidmaatschap; onbeperkt trainen voor € 39,95 per maand. Lidmaatschappen zijn per kalendermaand opzegbaar.

Succes lidmaatschap € 39,95 per maand onbeperkt bootcampen Lidmaatschap is per kalendermaand opzegbaar
Week lidmaatschap € 24,95 per maand 1 x per week bootcampen Lidmaatschap is per kalendermaand opzegbaar

 

Strippenkaarten

Bootcamp Team biedt deelnemers daarnaast de mogelijkheid om trainingen met een strippenkaart te betalen. Hoe groter de strippenkaart, hoe voordeliger je traint. Je kan een strippenkaart ook combineren met een Week lidmaatschap; je traint bijvoorbeeld op een vaste dag met je lidmaatschap, en regelmatig volg je een extra training die je betaalt met een strippenkaart.

1 strip €11,50   1 jaar geldig
5 strippen €50,00 (€ 10,00 per les) 1 jaar geldig
10 strippen €85,00 (€ 8,50 per les) 1 jaar geldig
20 strippen €160,00 (€ 8,00 per les) 1 jaar geldig

 

Geldigheid van strippenkaarten

Je strippen zijn maar liefst 365 dagen geldig! Je hebt dus 1 jaar lang de tijd om je strippen op te maken. In geval van langdurige ziekte, blessures, zwangerschap of langdurig verblijf in het buitenland kan er een beroep worden gedaan op een eventuele verlenging.

Bootcamp Team Welkomstaanbod

Na je gratis proefles ontvang je een voordelig welkomstaanbod en kies je het lidmaatschap of strippenkaart die het beste bij jou past. Houd ook onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen of volg ons op Facebook en Twitter

 

Vraag nu een gratis proefles aan en ontvang het welkomstaanbod