Beste trainer,
 
Vanavond is door de minister president bekend gemaakt dat wij tijdelijk geen buiten trainingen meer mogen aanbieden.
 
Zoals het er nu naar uitziet mogen er buiten niet meer dan 4 personen in groepsverband samenkomen. Dit betekent dat wij net als in het voorjaar onze trainingen weer naar een online omgeving moeten verplaatsen. Ondanks dat deze situatie enorme consequenties heeft voor Bootcamp Team blijf ik mij focussen op kansen.
 
Achter de schermen hebben Koen en ik de afgelopen twee dagen al voorbereidingen getroffen zodat we vanaf donderdag 15 oktober onze trainingen online kunnen aanbieden.
 
Vandaag en morgen gaan we de buiten trainingen (vanaf donderdag 15 oktober) annuleren en de deelnemers afmelden en informeren. Jouw online lessen zullen spoedig worden geactiveerd op het rooster.
 
Online bootcamp via Zoom
Wij zullen een groot deel van onze trainingen aanbieden via het platform Zoom. Zoom is meeting software die we kunnen gebruiken om online training te geven. Met deze software krijg jij ook live beelden te zien van jouw deelnemers. Op deze manier kun je deelnemers persoonlijk motiveren, corrigeren en stimuleren.
 
De online Zoom trainingen zullen voor deelnemers via onze huidige website te reserveren zijn. Waar normaal gesproken de verzamelplaats staat vermeld, zullen we een link toevoegen om deel te nemen aan de online training.
 
Informatie over het gebruik van Zoom en je inlog gegevens sturen wij in een aparte mail.
 
Motiveer jouw deelnemers
Juist nu is het enorm belangrijk om in contact te blijven met jouw deelnemers. Het succes of leden deelnemen aan jouw training heb jij in de hand. Pak de telefoon, bel je leden, stuur ze een appje en vertel ze dat het juist NU heel belangrijk is om te blijven trainen.
 
Ik wil je vragen om je trainingen goed voor te bereiden, wees vooral creatief (voorbeeld doe oefeningen met een stoel, met flessen water etc). De trainersgroep op Facebook is een goede plek om ideeën met elkaar te delen.
 
Ik reken op je als trainer in deze moeilijke tijd. Samen staan we sterk en kunnen we de Bootcamp Team deelnemers blijven motiveren om gezond en fit te blijven.