Trainer worden bij Bootcamp Team?

Samenwerken met Bootcamp Team

Bootcamp Team werkt samen met zelfstandige Personal Trainers. Als trainer ga jij de Bootcamp Team formule exploiteren en profiteert hierdoor van onze kennis en ervaring. Zo richt jij je op het trainen van je Bootcamp deelnemers. Maar ook op het binnenhalen en behouden van je deelnemers.

Bootcamp Team biedt hierbij ondersteuning op het gebied van opleiding, sales en marketing en administratie, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Ben je geïntereseerd in samenwerking met Bootcamp Team en wil jij Bootcamp trainingen lanceren in jouw omgeving?

Stuur je C.V. inclusief motivatiebrief naar  info@citybootcamp.nl

 

Bootcamp Team - Trainers gezocht

Informatie

Bootcamp Team is een netwerk van ambitieuze en proactieve fitness professionals. Ze maken gebruik van ieders ervaring en met de professionele uitstraling onderscheiden en wapenen ze zich tegen de toenemende concurrentie.

Word een merk

Het creëren van een merk biedt grote kansen om een onderscheidende marktpositie te creëren. Merken spelen in het hoofd van de consument een grote rol. Merken zorgen voor een imago van vertrouwen en zekerheid.

Samenwerken met Bootcamp Team

Ben je geïnteresseerd om met Bootcamp Team samen te werken en wil jij bootcamp trainingen lanceren in jouw omgeving? Neem dan nu contact door te mailen naar info@citybootcamp.nl 

Voordelen

Als franchise ondernemer van Bootcamp Team sta je er nooit alleen voor! Bootcamp Team ondersteunt je niet alleen bij de start, maar ook daarna. Tijdens periodieke gesprekken evalueer je samen met de Business coach de ontwikkelingen van jouw Bootcamp Team onderneming. Het is altijd prettig als iemand met veel ervaring binnen de fitness branche met je meedenkt.

Voordelen op een rij

  • Het betalingssyteem (je hoeft niet achter je geld aan te zitten)
  • Het reserveringssysteem (je ontvangt automatisch deelnemerslijsten en berichten over nieuwe deelnemers)
  • Sociale media
  • Google zoekmachine optimalisatie
  • Google en Facebook advertenties
  • Online nieuwsbrieven en deelname bevestigingen
  • Professionele uitstraling met marketingmaterialen
  • Een persoonlijk profiel op de website

Start vandaag bij Bootcamp Team

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde trainers. Zie jij het als een uitdaging om deelnemers te trainen en enthousiast te maken over Bootcamp, maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

info@citybootcamp.nl