Beste trainer,
 
Graag geef ik je hierbij een nieuwe update over de ontwikkelingen rondom het Corona virus.
 
Gister zijn er vanuit de regering nieuwe maatregelen gekomen, waardoor wij minimaal tot 1 juni geen trainingen kunnen geven. Het voorjaar is een enorm belangrijke periode voor Bootcamp Team, dit maakt de situatie extra pijnlijk. Zoals je voor kunt stellen heeft dit enorme consequenties voor Bootcamp Team. Ondanks dat het soms moeilijk is, blijf ik mij focussen op kansen.
 
Online bootcamp via Zoom
Afgelopen zondag heb ik besloten om ons reguliere rooster van trainingen online aan te gaan bieden via het platform Zoom. Zoom is meeting software die we kunnen gebruiken om online training te geven. Met deze software krijg jij ook live beelden te zien van jouw deelnemers. Op deze manier kun je deelnemers persoonlijk motiveren, corrigeren en stimuleren.
 
De online Zoom trainingen zullen voor deelnemers via onze huidige website te reserveren zijn. Waar normaal gesproken de verzamelplaats staat vermeld, zullen we een link toevoegen om deel te nemen aan de online training.
 
Informatie over het gebruik van Zoom volgt, we willen hier spoedig mee starten.
Zie je ervan af om online training te geven, laat dit dan direct weten.
 
Gevolgen voor jou als trainer
Dankzij de online Zoom trainingen kunnen we je op basis van jouw aantal deelnemers volledig uitbetalen volgens de vaste uitbetaalprocdure. Hiermee komt de uitbetaalregeling die we vorige week hebben gecommuniceerd te vervallen.
 
Motiveer jouw deelnemers
Juist nu is het enorm belangrijk om in contact te blijven met jouw deelnemers. Het succes of leden deelnemen aan jouw training heb jij in de hand. Pak de telefoon, bel je leden, stuur ze een appje en vertel ze dat het juist NU heel belangrijk is om te blijven trainen.
 
Ik wil je vragen om je trainingen goed voor te bereiden, wees vooral creatief (voorbeeld doe oefeningen met een stoel, met flessen water etc). De trainersgroep op Facebook is een goede plek om ideeën met elkaar te delen.
 
 
Ik reken op je als trainer in deze moeilijke tijd. Samen staan we werk en kunnen we de Bootcamp Team deelnemers blijven motiveren om gezond en fit te blijven.
 
Sportieve groet,
Richard de Ruijter