Goed nieuws, we gaan onze buiten trainingen hervatten! Onlangs zijn de regels rondom sporten aangepast. Hierdoor kunnen wij op een aangepaste individuele manier buiten training geven.
 
 
Vanaf 1 maart bieden we in aangepaste vorm, buiten trainingen aan.
Op maandag 1 maart starten we met buiten trainingen, om deze trainingen zo veilig mogelijk te maken geven we training aan tweetallen met maximaal 10 deelnemers. Elk tweetal staat bij een station met uitgeschreven oefeningen. De trainer zal rondlopen om individueel te coachen.
 
Tijdelijk trainingen van 30 minuten
Door de beperkte capaciteit zullen de trainingen tijdelijk 30 minuten duren, hierdoor bieden we al onze deelnemers de mogelijkheid om buiten te trainen. Wij vragen hierbij om je begrip.
 
Om het maximale uit je training te halen, adviseren wij om vooraf hard te lopen of een warming up te doen. Op deze manier kunnen we veilige trainingen aanbieden en haal je het maximale uit de buiten trainingen.
 
Zodra er meer mogelijk is wat betreft de regels rondom sport, zullen we uiteraard weer over gaan naar trainingen van 60 minuten met 20 beschikbare plaatsen.
 
Ons buiten rooster is geactiveerd op onze website en app.
Klik hier om de aangepaste buiten trainingen te reserveren.
 
 
Onze online trainingen blijven doorgaan.
Ook in de periode dat we weer buiten kunnen trainen, kun je aan blijven sluiten bij onze online trainingen.
 
Bekijk hier het volledige overzicht van onze online trainingen.
Klik hier om naar het online rooster te gaan.
 
 
Regels waarop wij dit besluit baseren.
"Sporten buiten mag met groepjes van maximaal 2 mensen (exclusief instructeur). Daarbij mogen meerdere groepjes naast elkaar sporten. Tussen de groepjes dient ten minste 1,5 meter afstand worden gehouden. En deze groepjes mogen niet wisselen van samenstelling tijdens de activiteit.

Groepslessen zijn niet toegestaan: Een instructeur mag niet meerdere groepjes van 2 mensen tegelijkertijd lesgeven. Een instructeur mag wel van tweetal naar tweetal gaan om instructie te geven, op tenminste 1,5 afstand van het tweetal."


Deze tekst is afkomstig van de Rijksoverheid website, en zijn te vinden op deze pagina onder 'Binnen en buiten sporten (en groepslessen)': https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport