Veelgestelde vragen

For English go to  Frequently Asked Questions 

Hoe kan ik een training reserveren?  
Je kan een Bootcamp Team training vinden door gebruik te maken van de Zoek jouw Bootcamp Team (in menu: Informatie > Zoek jouw Bootcamp Team) en een specifieke plaats, locatie of  dag te selecteren. Of kies een plaats uit het overzicht met Bootcamp Team locaties (in menu: Informatie > Bootcamp Team locaties). Kies daarna een training uit en klik op 'Meedoen'.

Waar kan ik zien hoeveel strippen ik heb en of ik een geldig lidmaatschap heb?
In Mijn dashboard kies je voor Mijn aankopen. Hier kan je zien welk lidmaatschap je hebt en/of hoeveel strippen je nog over hebt.

Waar vind ik de tarieven van Bootcamp Team?
Op de pagina Tarieven Bootcamp Team  vind je een volledig overzicht van tarieven die Bootcamp Team hanteert.

Waar kan ik een strippenkaart of lidmaatschap kopen?
In Mijn dashboard kies je voor Koop nu. Op de kooppagina vind je een overzicht van alle soorten lidmaatschappen en strippenkaarten, je kan hier een keuze uit maken.

Moet ik mij nog steeds aanmelden voor een training, ook al heb ik een lidmaatschap?
Ja, ook met een lidmaatschap vragen wij je per training aan te melden. De trainer weet op die manier hoeveel deelnemers aanwezig zijn en kan je daardoor bereiken bij bijzonderheden. Daarnaast kunnen wij de trainer op deze manier uitbetalen voor jouw aanwezigheid.

Hoe kan ik mij aanmelden als ik nog geen lid ben?
Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles. Je kiest zelf bij welk locatie of op welke dag je een proefles wil volgen. Wil je geen proefles maar meteen een strippenkaart of lidmaatschap? Dan kun je deze hier aanschaffen.

Hoeveel deelnemers kunnen er deelnemen aan een bootcamp?
Bij een reguliere bootcamp kunnen 20 deelnemers meedoen. Bij online lessen is dit 25.

Kan ik een strippenkaart delen met anderen?
Strippenkaarten zijn persoonsgebonden, hierdoor is het niet mogelijk om een strippenkaart te delen met anderen.

Zit ik vast aan een bepaalde training, regio, stad of trainer?
Nee, bij Bootcamp Team kun je zelf bepalen naar welke training je komt. Je bent niet gebonden aan een trainer, dag, plaats of regio.

Lidmaatschappen

Wat is het verschil tussen een Succes en een Week lidmaatschap?
Met het Succes lidmaatschap kan je onbeperkt deelnemen aan bootcamp trainingen, bij verschillende trainers, op verschillende locaties. Met het Week lidmaatschap kies je voor 1 x in de week trainen. Je hebt hierbij nog steeds de vrijheid om iedere week te kiezen voor de trainer en locatie van jouw voorkeur.

Hoe werkt het Week lidmaatschap precies?
Met het Week lidmaatschap kan je iedere week 1 x trainen. De week loopt van maandag tot en met zondag. Je kan wel meerdere trainingen vooruit plannen als je wilt. Wil je een keer vaker dan 1 x in de week trainen? Dat kan, schaf naast je Week lidmaatschap een strippenkaart aan. Wil je dan bijvoorbeeld een keer op dinsdag én op zaterdag trainen? De tweede training in die week reserveer je dan automatisch met je strippenkaart. Met een Week lidmaatschap is het niet mogelijk om een training op een later moment in te halen.

Hoe geef ik een wijziging of (tijdelijke) opzegging van mijn lidmaatschap door?
Het doorgeven van een wijziging, opzegging of tijdelijke stopzetting kan binnen je account onder Mijn Lidmaatschap. (Opzeggen, wijzigen en stopzetten is niet mogelijk binnen de app)

 LET OP: lidmaatschappen hebben één kalendermaand opzegtermijn. Zeg je bijvoorbeeld op 25 juni je lidmaatschap op, dan zal je lidmaatschap op 31 juli beëindigd worden.

Trainingen

Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan Bootcamp Team trainingen?
Bootcamp trainingen van Bootcamp Team zijn goed te volgen voor zowel de beginnende als voor de gevorderde sporter. Er is wel enige vorm van doorzettingsvermogen vereist.

Iedereen wordt tijdens de training positief aangemoedigd om het optimale uit zichzelf te halen. Onze ervaren trainers zullen de training aanpassen aan jouw niveau. Wij willen je graag helpen om je conditie te verbeteren. Luister vooral goed naar je eigen lichaam en samen zorgen wij dat je het maximale uit elke training haalt.

Helpen de Bootcamp Team trainingen mij om af te slanken?
Jazeker, onze bootcamp trainingen passen prima in een programma om af te slanken en om strakker te worden. We besteden tijdens onze trainingen veel aandacht aan de grote spiergroepen, die de verbranding in je lichaam bevordert. Natuurlijk speelt je voedingspatroon ook een belangrijke rol. Afslanken is het resultaat van voldoende bootcampen, een gezond voedingspatroon en voldoende rust en ontspanning. Wij helpen je graag!

Gaan de Bootcamp Team trainingen ook door bij slecht weer?
Ja, de trainingen gaan altijd door. Met uitzondering van gevaarlijke situaties zoals bij onweer. Bootcamp Team of de trainer zal in deze gevallen contact met je opnemen.

Wat neem ik mee naar de training?

Wat neem ik mee naar Bootcamp Team trainingen?
Wij raden je aan om comfortabele sportkleding te dragen en een paar goede (hardloop)schoenen. Neem tevens een flesje water mee en wanneer je het fijn vindt een handdoek. Je waardevolle spullen kan je het beste thuis laten. Bij koud winterweer is het aan te raden om handschoenen aan te doen.

Waar laat ik mijn spullen tijdens de training?
Je kunt je sleutels afgeven bij de trainer. Er is verder geen opslagruimte of kleedruimte beschikbaar. Neem dus geen extra spullen mee. Bootcamp Team is niet aansprakelijk voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen  door welke oorzaak ook, ontstaan tijdens of in verband met de door Bootcamp Team georganiseerde activiteiten. 

Wat moet ik meenemen voor een Boxing Bootcamp Training?
Je hoeft geen eigen bokshandschoenen mee te nemen, die zijn aanwezig. Heb je wel al bokshandschoenen, neem ze gerust mee!

Welke voorwaarden zijn van toepassing op de Bootcamp Training?
Zie onze algemene voorwaarden op deze pagina

Overige vragen

Ik heb na het aanvragen van een wachtwoord geen e-mail ontvangen. Wat nu?
Het kan voorkomen dat de e-mail in je spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, mail dan je naam, adres, postcode en geboortedatum naar welkom@bootcampteam.com. Wij helpen je graag verder.

Hoe lang zijn de strippenkaarten geldig?
Je strippen zijn maar liefst 365 dagen geldig! Je hebt dus 1 jaar lang de tijd om je strippen op te maken. In geval van langdurige ziekte, blessures, zwangerschap of langdurig verblijf in het buitenland kan er een beroep worden gedaan op een eventuele verlenging.

Hoe lang van tevoren moet ik mezelf aanmelden/afmelden voor trainingen?
Aanmelden kan tot 60 minuten voor aanvang, afmelden kan tot 3 uur voor aanvang van de training.

Hoe kan ik anoniem een training reserveren?
Binnen je account kun je onder "mijn gegevens" de optie "toon naam" uitvinken, vervolgens zal er "anoniem" komen te staan in de lijst met aangemelde deelnemers in plaats van jouw naam.

 

Meer vragen over trainen bij Bootcamp Team?

Heb je nog vragen die niet in bovenstaande lijst voorkomen? Neem dan contact op met onze klantenservice.