Bootcampteam & City Bootcamp bundelen hun krachten samen!

Vanaf 1 januari 2022 werkt Bootcampteam samen met City Bootcamp, de eigenaren Richard van Bootcampteam en Amer & Eric van City Bootcamp vonden het tijd worden om samen te gaan om zo Bootcamp in Nederland naar een nog hoger niveau te brengen.

City Bootcamp staat voor sport, fun en resultaat. Wij maken van elke les een beleving dankzij onze energie, passie en kunde. De lessen zijn momenten om met plezier samen te kunnen sporten, zodat jij je doelen kunt behalen of om gewoon lekker in beweging te zijn.

City Bootcamp is actief door heel Nederland, namelijk in 13 verschillende steden en zo’n 200 trainingen per week.

Wat gaat er veranderen voor jou als Bootcampteam lid?

Ben je op dit moment actief lid, dan is het belangrijk om te weten dat er voor de huidige leden niets verandert met betrekken tot de lopende lidmaatschappen en afspraken, deze blijven gewoon staan zoals ze nu zijn. Daarnaast blijven alle trainers gewoon jouw favoriete bezochte bootcamp verzorgen!

Wat er wel gaat veranderen is dat je op nog meer verschillende locaties en tijden kunt gaan bootcampen, het rooster wordt dus nog uitgebreider dan dat het nu al is!

De grootste verandering zal gaan plaatsvinden achter de schermen, City Bootcamp zal namelijk de aministratie e.d. op zich gaan nemen, wat betekent dat er een overgang zal zijn van systemen. Dit zullen we tijdig en duidelijk communiceren zodat je in principe niets van de overgang merkt.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kan je deze altijd stellen via de mail, alles is doorgeschakeld naar info@citybootcamp.nl

Bootcampteam x City Bootcamp