Bootcamp Team trainer
Christian Messing

Christian Messing';
Hai, ik ben Christian. Sporten is van kinds af aan een vast onderdeel van mijn leven. Bij een gezonde geest hoort een gezond lichaam. En met die gezonde energie kom je zoveel verder. Ik draag dat graag uit en dat werkt aanstekelijk op mijn omgeving. Of ze worden er gek van ;-)

De eerste 25 jaar heb ik me vooral bezig gehouden met martial arts en fitness, de laatste 10 jaar sport ik gevarieerder: fietsen, rennen, zwemmen, bootcamp, crossfit, pilates. Die voortdurende afwisseling zorgt voor een betere techniek en conditie, meer kracht en mobiliteit. Volgend jaar staat een eerste 1/4 triatlon op m’n bucketlist.

Je mag van mij een uitdagende bootcamp verwachten die steeds weer verrast en je beter maakt. Ik wil het maximale uit jou halen. De competitie ga je aan met jezelf. Verwacht naast serieus hard werken, ook ruimte voor plezier en een grap. Ik probeer je een uur lang uit te dagen in cardio, techniek en kracht. Naast plezier en uitdaging voor de hele groep focus ik ook op individuele begeleiding en progressie.

Tot snel!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Christian

Wil jij bij Christian een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen