Bootcamp Team trainer
Diana van Putten

Diana van Putten';
Hi, ik ben Diana, woon in Leiden, moeder van een zoon en ik ben naast mijn vaste baan actief als ZZP-er in verschillende branches, waaronder Sport.

Ik sport al vanaf mijn 5e jaar. Ik heb o.a. 10 jaar gevoetbald waarvoor ik ook in het Regionaal Team terecht kwam. Tussendoor mocht ik meedoen met 80m sprints bij de Atletiekvereniging. Later werden binnensporten zoals Aerobics, Steps, Bodycombat, Bodyshape en Fitness heel populair en ik heb dat lang gedaan. Ook heb ik een tijdje hardgelopen, maar ik ben geen duurloper, eerder sprinter – kracht en snelheid zitten meer in mijn genen!

Op de sportschool ontdekte ik Boxing en Bootcamp. De laatste jaren ben ik daar nu intensief mee bezig. Ik mocht ook nog wel eens invallen voor de trainer bij Boks & Strength op de sportschool. Dat beviel zo goed dat ik mij verder wilde ontwikkelen als Bootcamp- en Boksfitinstructeur. Inmiddels ben ik in het bezit van het Gladiator Workouts® Certificaat (Variable Intensity Interval Training) en heb ik mijn Boksfit Instructeur Badge gehaald. Daarnaast ben ik mijn eigen Small-Groups gestart om zoveel mogelijk ervaring op te doen en nieuwe Workouts op te stellen en uit te proberen; ik vind dat erg leuk om te doen.

Ik houd van variatie en afwisseling en een training zal bijna nooit helemaal hetzelfde zijn. Ik maak soms ook gebruik van materialen, zoals gewichten, elastieken, battle rope…en ik gebruik ook nog wel eens elementen uit bijv. Boksfit en The Gladiator Workouts®.

Je kunt op jouw eigen niveau meedoen al kan een training best pittig zijn. Je wordt natuurlijk wel uitgedaagd je grenzen te verleggen. Een goede sfeer draagt ook bij aan een leuke training; het motiveert en stimuleert elkaar. Dat hoop ik in de trainingen ook te bereiken; ik zie graag dat je voldaan en met een goed gevoel naar huis gaat.

Ik zie je graag snel bij mijn trainingen!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Diana

Wil jij bij Diana een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen