Bootcamp Team trainer
Gijs Bardelmeijer

Gijs Bardelmeijer';
Hoi, ik ben Gijs Bardelmeijer. Woonachtig in Boskoop en nu al drie jaar actief als personal trainer. Ik hou wel van een uitdaging om mijzelf te verbeteren. Daarnaast haal ik mijn energie uit het ondersteunen van deelnemers op de weg naar het behalen van hun doelen.

Ik ben mijn hele leven al bezig met en in de sportwereld op verschillende niveaus. Zo. heb ik op jongere leeftijd American football gespeeld in de Nederlandse top. Daarnaast ben ik al vanaf mijn zestiende bezig met fitness. Hierbij focus ik op het vergroten van mijn kracht en daarnaast op revalidatie.

Ik heb een sport opleiding gedaan in leiden. Daarnaast heb ik mijn papieren voor personal training gehaald. Momenteel is het zo dat ik naast bootcamp lessen, fulltime als personal trainer aan de slag ben. Met onder andere een kijk op voeding en mentale gezondheid.

Wat je kan verwachten in mijn trainingen is dat wij samen gaan werken aan het behalen van jouw doelen. Als trainer probeer ik je altijd te prikkelen om het maximale uit jezelf te halen zodat je net even dat stapje veder gaat. Met een grote 'fun factor' probeer ik elke les anders in te richten. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan je houding zodat je op een veilige manier resultaat kan behalen. Ik vind het van belang dat je met plezier en een voldaan gevoel weer naar huis kan.

Ik zie er naar uit je snel uit te mogen dagen in een van mijn lessen. Dan gaan we samen werken aan jouw doelen! Kom je ook?


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Gijs

Wil jij bij Gijs een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen