Bootcamp Team trainer
Jamie van Nievelt

Jamie van Nievelt';
Hi! Ik ben Jamie van Nievelt en 22 jaar oud, sinds kort verhuisd van Amsterdam naar Den Haag om lekker dichtbij het strand te wonen.

Bijna mijn hele leven staat in het teken van sport en bewegen. Toen ik jong was begon ik met een combinatie van watersporten, tennis, skiën en meer.

Zes jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding Sport en bewegingscoördinator/trainer/coach op het CIOS in Hoofddorp en aan de slag gegaan als personal trainer en leefstijl coach.

Net als personal training geven was ski-instructeur worden ook altijd een passie van mij en die heb ik kunnen waarmaken een paar jaar terug.

Momenteel zit ik in mijn 2e jaar van de studie Fysiotherapie en ben ik bezig om mijn passie voor sport, bewegen en gezondheid te delen met anderen!

Daarnaast kun je de volgende dingen in mijn trainingen verwachten: een variatie in workouts, plezier maken, jezelf uitdagen, veel motivatie en werken aan de doelen die je voor ogen hebt. Ook heb ik heb veel aandacht voor iedereen en sta ik altijd open voor vragen.

Zie ik je snel bij mijn trainingen?


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Jamie

Wil jij bij Jamie een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen