Bootcamp Team trainer
Jason Loanjoe

Jason Loanjoe';
Hallo! Mijn naam is Jason Loanjoe en ik ben woonachtig in Rotterdam. Mijn achtergrond komt vanuit het organiseren en coördineren van sportevenementen. Het sociaal- en maatschappelijk werk heeft mij de ervaring gegeven om met mensen van verschillende leeftijden, culturen en achtergronden om te gaan.

In het dagelijks leven ben ik personal trainer en -coach bij Efficient Steps. Mijn trainingen zijn gericht op efficiëntie. Dit laat ik altijd terugkomen in de trainingen die ik geef bij Bootcampteam.

Regelmatig vraag ik de deelnemers wat hun persoonlijke doel is. Vervolgens houd ik hier rekening mee tijdens de bootcamp. In mijn training kun je een uitdagende full body workout verwachten. Ik leg de focus op kracht- en conditietraining. Ook maak ik gebruik van kickboks oefeningen, zoals stoot- en traptechnieken.

Ik zorg ervoor dat mijn bootcamp bijdraagt aan jouw zelfvertrouwen, uithoudingsvermogen en power! Doe na het lezen van dit stukje: 15x squats, 15x push-ups en 15x sit-ups. Houd daartussen het rustmoment kort! Begin vandaag met efficiënt trainen! Meld je aan voor mijn bootcamp training en ik zie je snel!

Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Jason

Wil jij bij Jason een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen