Bootcamp Team trainer
Jean Paul Arrachart

Jean Paul Arrachart';
Hi allemaal! Ik ben Jean Paul Arrachart, personal trainer en eigenaar van health & lifestyle studio LMNTS® op de Juliana van Stolberglaan 248 in Den Haag. Van jongs af aan ben ik veel met sport bezig geweest. Hierdoor heb ik de waarde van sport voor een gezond en gelukkig leven al op vroege leeftijd ondervonden. Naast het zelf actief bezig te zijn met sport vind ik het ook leuk om mijn enthousiasme voor het sporten over te dragen aan anderen. Ik ben blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Naast personal training en personal fitness geef ik ook diverse small group workouts in mijn studio en in de buitenlucht, waarbij ik gebruik maak van materialen zoals kettlebells, PowerSleds, TRX en battle ropes, maar natuurlijk ook van het eigen lichaamsgewicht. Mijn trainingen zijn elke keer anders. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe oefeningen. Afwisselend trainen heeft namelijk een positieve uitwerking op lichaam en geest. Daarnaast vind ik een goede techniek ook erg belangrijk. Het draagt niet alleen bij aan een effectievere training, maar ook aan het voorkomen van blessures.

Ik geef sinds een aantal jaar, naast ‘gewone’ bootcamps, ook met veel plezier kids bootcamps als kinderfeestje en bij diverse BSO’s en kindervakantieweken in de regio Zuid-Holland. Naast sporten hou ik me ook bezig met voeding en een gezonde leefstijl en volg ik regelmatig opleidingen om mezelf verder te ontwikkelen en up-to-date te blijven van de nieuwste trends.

Plezier staat voorop bij mijn bootcamps, maar ik probeer je natuurlijk ook met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Gezellig als je een keer meedoet!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Jean Paul

Wil jij bij Jean Paul een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen