Bootcamp Team trainer
Laurine Teunissen

Laurine Teunissen';
Ik ben Laurine Teunissen, ik ben 28 jaar oud. Naast bootcamps geven werk ik als fysiotherapeut bij Fysio Scheveningen.

Ik hockey al vanaf dat ik 6 jaar ben. Verder vind ik het erg leuk om te surfen, skiën, en verschillende lesjes zoals krachttraining en bootcamps te volgen. Ook hou ik erg van nieuwe uitdagingen zo heb ik laatst de halve marathon van Amsterdam gerend.

Ik vind het erg belangrijk om gezond te eten en bewust met je lichaam bezig te zijn. Mijn doel van een bootcamp training is, om iedereen plezier te laten hebben en het maximale uit een training te halen wat erin zit. Ongeacht je niveau vind ik het belangrijk dat iedereen mee kan doen en dat er een hoop plezier is.

Over het algemeen heb ik altijd erg veel energie, en is mijn doel om iedereen op een positieve manier te motiveren. Ook zal ik je uitdagen om steeds weer iets verder te gaan.

Wat ik belangrijk vind bij mijn bootcamp trainingen is dat er genoeg plezier is, maar ook dat iedereen na een training met een voldaan gevoel weer richting huis gaat. Ik ben altijd in voor leuke uitdagingen tijdens de trainingen en zie je graag snel bij mijn trainingen!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Laurine

Wil jij bij Laurine een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen