Bootcamp Team trainer
Lisa de Ruiter

Lisa de Ruiter';
Mijn naam is Lisa, in 2009 ben ik vanuit het zuiden van het land naar Leiden verhuisd. In Leiden heb ik orthopedagogiek gestudeerd en ik ben nu werkzaam als schoolpsycholoog.

Naast mijn werk, waar ik toch overwegend in een stoel zit, blijf ik graag in beweging. Niets is belangrijker dan jezelf gezond en gelukkig te houden. In mijn vrije tijd ben ik daarom veel bezig met sociale activiteiten, sport en voeding. Ik sport gemiddeld 4 keer per week, afwisselend van conditietrainingen, bootcamps tot pilates.

Ik houd ervan om tijdens een sportles het uiterste uit jezelf te halen, dat geeft een heerlijke kick. Naast de actievere sporten, wandel ik veel. Daarbij zoek ik graag de natuur op en wanneer ik op vakantie ga trek ik graag meerdere dagen de bossen of bergen in. Dan kom ik heerlijk tot rust. In beweging blijven door bootcamps en andere activiteiten zorgt ervoor dat ik ondanks de stress die je als mens kan ervaren ik toch altijd weer kan ontspannen en genieten.

In mijn trainingen ben ik enthousiast en gepassioneerd en breng ik mijn enthousiasme graag over. Niets is fijner om te merken dat je meer kan, dan dat je dacht, dat wil ik mijn deelnemers ook laten ervaren. De trainingen zullen goed in balans zijn met een afwisseling van conditie en kracht, waardoor het uur zo voorbij zal vliegen. De trainingen zullen door een afwisselende opbouw niet gaan vervelen, oefeningen op zich zullen wel terugkomen waardoor je de vooruitgang zult merken. Ik zie je graag snel in mijn trainingen!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Lisa

Wil jij bij Lisa een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen