Bootcamp Team trainer
Matthew de Raaij

Matthew de Raaij';
Welkom! Mijn naam is Matthew, negentien jaar oud en een echte sportieve enthousiasteling. Mijn passie voor sport brandt harder dan ooit tevoren! Maak je geen zorgen, ik kijk niet altijd zo boos.

Mijn enthousiasme voor sport is gegroeid toen ik ontdekte hoe het effect van sport kan ontplooien in andere aspecten in je leven. Sindsdien is en zou sport altijd een van mijn levens prioriteiten zijn.

Zelf sport ik al sinds ik mij kan herinneren. Ik zat altijd al vol met energie, dat moest ergens anders eruit dan in het klaslokaal. Ik heb op hoog niveau gebadmintond. Deze oude vlam heb ik vervangen voor fitness, waar ik mijn kracht en gezondheid actief aan het optimaliseren ben.

Samen train ik al twee jaar met mijn beste vriend (een succesvolle personal trainer) rond de drie keer per week. Hij leert mij alles wat er te leren valt over beweging en voeding, zonder hem zou ik niet zijn waar ik nu ben. Ik ben ook te vinden bij Club Vit, waar ik voornamelijk leer over bewust bewegen.

Voeding is een belangrijk aspect waar een sporter zich zeker weten mee bezig zou moeten houden, dit doe ik dan ook. Boeken, artikelen, video's, conversaties zijn allemaal informatie bronnen waar ik veel informatie uit haal.

Bij mij kan je trainingen verwachten waar het accent op jezelf ligt. Ik gebruik vaak de term, ''jezelf vinden'', dat is wat je doet als je tegen een grens aanloopt en die overschrijdt.

Het is altijd de bedoeling dat de deelnemers worden uitgedaagd , maar wel op een veilige en bewuste wijze.

Ik hoor van de meeste mensen dat mijn energie aanstekelijk kan zijn, door die energie door te geven op het moment van het opzoeken van grenzen is dit super fijn!

Voor de rest heb ik ook een passie voor koken en na de trainingen kunnen er zeker recepten gewisseld worden.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn/haar EIGEN grens op een bewuste manier kan opzoeken tijdens mijn training. Daarnaast wil ik dat al mijn deelnemers met een voldaan gevoel naar huis kunnen gaan.

Op een vaste basis je grenzen te verleggen, dat is nou een goede toon om te zetten voor het leven! Kom je bij mijn training langs om samen deze toon te zetten?


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Matthew

Wil jij bij Matthew een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen