Bootcamp Team trainer
Matthijs Opdam

Matthijs Opdam';
Hallo, ik ben Matthijs Opdam, 38 jaar jong. Sport loopt als een rode draad door mijn leven. Het geeft je plezier, kracht en voldoening. Je hebt een sportief doel en wij gaan er samen voor om dat doel te bereiken. Ik vind het daarom erg leuk om de mijn sportieve gedachten over te brengen naar deelnemers, om zo het beste uit de mens te halen. Ik probeer voor iedere deelnemer een goede, intensieve en vooral uitdagende training te creƫren.

Mijn sportieve loopbaan begon al aardig vroeg. Toen ik 4 jaar was begon ik aan turnen en heb dat tot aan mijn 16e gedaan. Daarna heb ik ook enige tijd les gegeven aan de jeugd bij die vereniging. Naast het turnen heb ik in diezelfde periode ook basketbal gespeeld in Rijswijk en Den Haag tot aan mijn 18e jaar. Ben daarna meer aan fitness gaan doen. Heb een jaartje gebokst bij een boksgroep die hielp mijn conditie naar een ander nieuw niveau te brengen. Heb me de afgelopen 3 jaar meer op Bootcamp en Obstacle run trainingen gefocust.

Wat ik belangrijk vind is dat deelnemers, ongeacht hun niveau, bij mij op hun gemak mogen voelen. Voor sommige die net beginnen met sporten, kan het toch een drempel waar ze even overheen moeten om die eerste stap te zetten om te gaan sporten. Ik wil ieder ander een sportieve kans gunnen.

Zie ik je bij mijn trainingen?


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Matthijs

Wil jij bij Matthijs een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen