Bootcamp Team trainer
Nancy van den Berg

Nancy van den Berg';
Ik ben Nancy en ik ben 24 jaar oud. Als kind was ik altijd in de turnhal en dansstudio te vinden. Die heb ik naarmate ik ouder werd ingeruild voor de fitness zaal en de yoga studio.

In 2019 mocht ik mijn yoga docenten opleiding doen in Thailand, wat voor mij persoonlijk het meest mooie is wat ik tot nu toe mocht doen. Ook heb ik tussen 2016 en 2018 mijn Fitvak A, Fitvak B en verschillende cursussen gedaan op gebied van sport is (sport)voeding.

Werken in de sport en yoga is niet zo maar een baan. Het is mijn leefstijl en ik kan me dus ook geen dag meer zonder voor stellen.

In mijn training vind ik het erg belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau zichzelf uitdaagt. Dit in combinatie tussen mobiliteit, kracht, snelheid en flexibiliteit. Hierdoor zijn mijn trainingen altijd erg gevarieerd. Een goede warming-up en cooling-down zijn net zo belangrijk als het stuk waarin we knallen met de oefeningen.

Graag luister ik naar wie ik voor me heb. Ik zorg er zeker voor dat je bezweet en met een goed gevoel naar huis gaat, maar iedereen op zijn eigen niveau.

Zelf word ik altijd onwijs enthousiast door het geven van trainingen en kan daarom ook niet wachten om jullie een mooie les te verzorgen!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Nancy

Wil jij bij Nancy een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen