Bootcamp Team trainer
Naomi Roeleveld

Naomi Roeleveld';
Hallo, ik ben Naomi Roeleveld. Ik ben eigenaar en full time personal trainer bij HealthCreators… en natuurlijk: bootcamptrainer! Het leukste aan bootcamp geven, vind ik het werken met een grote groep mensen, waarbij we veel lol hebben en sportieve progressie boeken.

Ik ben NASM gecertificeerd personal trainer, NASM corrective exercise (houdings)specialist, Crossfit level 1 coach, Sportvastencoach en heb tientallen jaren ervaring in het geven van groepslessen. Alle kennis die ik hierdoor heb, deel ik graag in mijn bootcamps. Ik vind het bijvoorbeeld heel belangrijk dat de oefeningen technisch goed worden uitgevoerd.

Het is voor mij belangrijk om me te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen op te zoeken. Daarvoor volg ik regelmatig workshops van mensen die me inspireren (bijvoorbeeld Kelly Starrett en Ido Portal) en train ik zelf iedere week met haar eigen coach, Sanne Rooijmans (de beste CrossFitter van Nederland). Mijn droom is om in 2020 als master mee te doen aan de CrossFit Games.

Mijn visie voor HealthCreators (maar ook voor mijn bootcampers) is: ik wil een complete aanpak bieden voor het behalen van doelen. Dat kunnen sportdoelen zijn, gezondheidsdoelen of het veranderen van levensstijl. Beweging, voeding en persoonlijke groei zijn daar belangrijke ingrediënten voor. Maar ook zaken als stress management, plezier, spelen (bootcamp!!!) en goed slapen zijn onmisbaar.

Tot snel bij een van mijn trainingen!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Naomi

Wil jij bij Naomi een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen