Bootcamp Team trainer
Patou Vellekoop

Patou Vellekoop';
Hi sportievelingen!!! Bootcamptrainingen, hardlooptrainingen, personal training; van alles word ik razend enthousiast. Naast dat ik zelf ontzettend blij word van sterker en sneller worden, vind ik het een van de mooiste dingen om mensen om mij heen te enthousiasmeren om lekker te sporten. Gelukkig heb ik veel manieren gevonden waarop ik dat kan doen!

Ik heb Bewegingswetenschappen gestudeerd en ben naast Bootcamp Team werkzaam bij Club Vit en als hardloop trainster bij Hardlopen Amsterdam.

Hardlopen is wat ik het liefst doe, en ook het liefst zo lang mogelijk. Mijn beste sport maatje is mijn hond, waarmee ik lekker over het strand kan rennen. Een snelle tijd op de marathon lijkt me fantastisch, maar ook de combinatie van krachttraining en spelsporten in het verleden vind ik leuk om te doen. Beter worden, sterker worden en sneller worden. Maar vooral: veel FUN hebben.

Ik vind het belangrijk dat deelnemers plezier hebben, met een voldaan gevoel naar huis gaan en nieuwe dingen leren of beter worden.

Zie ik je snel bij mijn trainingen?


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Patou

Wil jij bij Patou een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen