Bootcamp Team trainer
Pjotr Behrtel

Pjotr Behrtel';
Mijn naam is Pjotr Behrtel en ik ben een echte liefhebber van sport. Naast sport is sociaal contact met andere mensen voor mij heel belangrijk. Dit is de reden dat ik gestart ben met het geven van bootcamptrainingen.

Om een opsomming van sporten te maken die ik heb gevolgd is het gemakkelijker een lijstje te maken van de sporten die ik nog niet gedaan heb. Op dit moment ben ik wekelijks aan het fietsen, hardlopen, zwemmen en voetballen.

Ik heb de opleiding CIOS sport en bewegen afgerond. Daarbij heb ik de volgende keuzerichtingen gevolgd; fitness, buitensport, sportmassage en ik ben afgestudeerd bewegingsagoog. Tot slot heb ik de HBO opleiding culturele maatschappelijke vorming volbracht.

In mijn dagelijkse baan ben ik sportconsulent bij gemeente Den Haag. Daar hou ik mij bezig met het activeren van bewoners uit de stad Den Haag. Mijn rol is begeleiden van projecten en programma's, het geven van advies en stimuleren van samenwerking en het organiseren van evenementen zoals WK hockey, WK beachvolleybal en Olympic Experience.

Een fanatieke, motiverende trainer die een op maat gesneden en gevarieerde training geeft. Ik ben gemotiveerd, sociaal en heb plezier in wat ik doe. Veiligheid, voorkomen van blessures, actief sporten en voornamelijk plezier zijn belangrijke punten in mijn trainingen.

Mijn motto is 'Don't quit, suffer now and live the rest of your life as a champion.' Muhammed Ali

Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Pjotr

Wil jij bij Pjotr een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen