Bootcamp Team trainer
Rachela Paape

Rachela Paape';
Ik ben Rachela, een gezellige tante van 29 jaar, wonend in het mooie Scheveningen. Als ik niet aan het trainen ben, ben ik op een andere manier van sport bezig. Stilzitten ken ik niet, het liefste ik de hele dag buiten!

Ik heb altijd veel krachttraining gedaan in de sportschool, maar het trainen in groepsverband vind ik veel leuker. Ook wilde ik meer uitdaging en afwisseling in de training, dus ben ik Crossfit gaan doen. Het menselijk lichaam is een prachtig iets. Ik vind het mooi hoe je op verschillende manieren je het lichaam kan uitdagen. Mijn doel is het sterker en mobieler maken van mijn lichaam. Ik houd van afwisseling en combineer graag elementen van verschillende sporten naar een functionele en explosieve training.

Ik geloof in functionele trainingen. Wat houdt dit in? Veel mensen hebben bijvoorbeeld last van een pijnlijke onderrug of houden een verkeerd postuur door het vele zitten. Ik gebruik veel combinatieoefeningen en bewegingen die we doen het dagelijks leven. Het komt erop neer dat we werken aan beweeglijkheid, coƶrdinatie, balans en uithoudingsvermogen. Kracht, explosiviteit en conditie worden met elkaar afgewisseld. Bij mij is geen een les hetzelfde! Je moet alleen niet bang zijn om te gaan zweten. Maar veiligheid voorop!

Ik heb een aanstekelijk enthousiasme en ik weet hoe ik iemand moet motiveren. In combinatie met de juiste kennis en afwisselende trainingen, is elke dag een sportief feestje!

Tot snel!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Rachela

Wil jij bij Rachela een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen