Bootcamp Team trainer
Roger Kraaijmes

Roger Kraaijmes';
Ik ben Roger Kraaijmes! Werkend vanuit de creatieve sector in theater & tv/film productie ben ik altijd al bezig geweest met fysieke bewustwording, sport en beweging. Na jaren zelf gespeeld te hebben ben ik als spinning intstructeur gaan werken en begon ik mijzelf meer te verdiepen in sport. Ik ben me gaan focussen op H.I.I.T trainingen, en na het behalen van mijn Fitnesstrainer A ben ik hier les in gaan geven. De logische vervolgstap kwam hierna, en ben ik mijn Fitnesstrainer B (Personal Training) gaan behalen. Sport is voor mij niet alleen fysieke uitdaging maar ook een heel groot deel mentaal. Het lichaam is zo sterk en dat kan meer aan dan wij denken. Het is de geest die we moeten overtuigen om net dat extra zetje te geven. It's all in the mind!

Vroeger als kind ben ik begonnen met Atletiek en combineerde ik dit met zeilen/zwemmen. Op dit moment combineer ik veel verschillende sporten, zo ga ik 2x per week naar de yoga, ik doe aan cross fit, ik volg spinning lessen en probeer ik nog H.I.I.T trainingen te volgen. Mijn interesse gaat de laatste tijd uit naar plyometrische oefeningen en functioneel trainen, er is altijd wat nieuws te ontdekken en dat vind ik ook leuk aan sport! Het lichaam gebruiken en uitdagen op allerlei verschillende manieren. Je bent en blijft je eigen competitie.

Ik heb mijn interne Spinning opleiding gevolg bij Rocycle Studios, waarna ik daar aan de slag ging. Verder heb ik mij verdiept in H.I.I.T training en ben ik hier les in gaan geven na het behalen van mijn Fitnesstrainer-A (groepsinstructeur). Inmiddels mijn Fitnesstrainer-B gaan behalen (EREPS/Personal Training).

Ik geef momenteel outdoor trainingen in een begeleid wonen instelling aan jongeren met verslavingsproblematiek. Hier gaat het niet om grote fysiek verandering maar om het mentale stukje wat sporten je kan opleveren. We werken vooral met elementen zoals: grenzen aangeven, team effort, spellen, inzet en discipline. Leren dat sporten je zoveel meer kan opleveren dan meer spiermassa, wat is gezondheid eigenlijk?

Mijn bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk, iedereen moet mee kunnen draaien binnen de groep. Dat is belangrijk om de energie zo hoog te houden. Verwacht een bootcamp met afwisselend kracht/cardio oefeningen en spieropbouw. Ook een stukje spelelement en geheime "challenges" zullen we samen uitvoeren. We gebruiken de omgeving waar we trainen zo goed mogelijk, niks is ons te gek, creativiteit en muziek zal je ook zeker gaan ervaren.

Ik probeer iedereen persoonlijk te benaderen, niks is zo vervelend als je je voelt als een "nummertje", ik sta open voor een leuk gesprek na de training of voor eventuele feedback. Trainen doe je samen! Het motiveren op de momenten dat jij het zwaar hebt is heel belangrijk, samen zorgen we ervoor dat je na de les trots op jezelf bent. Ik kan best streng uit de hoek komen, maar altijd op een motiverende manier. Ik zal de les aanpassen mocht je blessures hebben en door verschillende opties te geven kan je altijd meetrainen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen plezier heeft, zichzelf uitgedaagd voelt, zijn grenzen mag opzoeken en elkaar aanmoedigt. Creativiteit, humor en muziek zijn elementen die ik heel belangrijk vind. Ook een stukje mobiliteit, flexibiliteit en kennis over het lichaam en de spieren deel ik graag met de deelnemers.


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Roger

Wil jij bij Roger een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen