Bootcamp Team trainer
Ruurd Halverhout

Ruurd Halverhout';
"Hallo! Mijn naam is Ruurd Halverhout, dit jaar wordt ik 30 jaar jong en ben al zo'n 12 jaar actief in de sport/fitness en bootcamp wereld!

Na de opleiding tot sportcoƶrdinator te hebben gevolgd in Delft ben ik een jaar lang op werkreis geweest als fitnesstrainer op een cruise ship. Door de wisselende culturen en actieve samenwerking met collega's uit andere landen krijg je een ander beeld van de wereld; er is zoveel meer kan ik je vertellen! ;)

Hierna wilde ik uiteraard weer snel aan de slag in de sport/fitness in de regio en ben terecht gekomen bij een hele leuke club in Wateringen. Hier ben ik als personal trainer en bodytec trainer werkzaam en leer nog steeds elke dag!

Na een heel vervelend 2016, waarin ik een darmoperatie heb moeten ondergaan nadat ze ontdekt hebben dat ik een extreme ontstekingsvorm van Crohn had, wilde ik de draad op een hele positieve manier weer oppakken... In dit geval als zelfstandig ondernemer (personal trainer/bootcamp specialist).

Kom je bij mij trainen dan staat plezier altijd voorop, en als we daarnaast het lichaam maximaal kunnen prikkelen, dan zal de stap om terug te komen erg klein zijn!

Zie ik je snel bij mijn training?


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Ruurd

Wil jij bij Ruurd een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen