Bootcamp Team trainer
Sophia Branderhorst Lee

Sophia Branderhorst Lee';
Hi, mijn naam is Sophia (1987), woonachtig in Rotterdam, samen met mijn man en twee dochters.

Ten tijde van de zwangerschap van mijn tweede kind ben ik nog meer fanatiek gaan sporten om fit te blijven. Ik krijg er veel energie van, het maakt mij sterker, stressvrij en bovendien is het ook goed voor mijn lijf. Sporten is een van mijn grootste passies naast fotografie.

Ik doe graag mee met verschillende groepslessen. Hardlopen, Bodypump, Hit, en Bodyshape zijn mijn favorieten groepslessen. Deze vier elementen gebruik ik ook als inspiratie voor mijn Bootcamp trainingen. Daarnaast ben ik ook bezig om Bodypump certificaat te halen.

Sporten met een groep is ontzettend leuk! Je kan elkaar helpen, motiveren en uitdagen. Nu kan ik een week zonder sport haast niet voorstellen. Ik stel graag de lat steeds hoger. Vorig jaar liep ik 8 maanden na mijn zwangerschap de marathon binnen 4 uur.

Op mijn profiel foto zie je mij samen met mijn dochter Malena. Vanuit huis rende ik met haar richting de Coolsingel op de dag dat ik de marathon zou lopen dit jaar 2020. Ze was toen 4 jaar oud. Een hele uitdaging, maar het was gelukt!

Ik wil van mijn hobby mijn werk maken. Dat is bij het fotograferen gelukt, nu ook bij het sporten. In mijn les wil ik ook dat de deelnemers hun top bereiken! De lat steeds hoger leggen. Je sneller, sterker en fitter maken, dat is mijn doel. Met uiteraard een dosis plezier. Op naar die marathon! Dit kan jij ook!


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Sophia

Wil jij bij Sophia een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen