Bootcamp Team trainer
Wilco Zoeteman

Wilco Zoeteman';
Even voorstellen, mijn naam is Wilco Zoeteman, een motivator pur sang. Sport en spel is mij van jongs af aan al met de paplepel ingegoten. In mijn jeugd heb ik op het hoogste niveau gebasketbald. Op latere leeftijd ben ik mij meer gaan verdiepen in fitness en crossfit.

Mijn wens was altijd om meer te doen met mijn passie voor bewegen. Na het VMBO heb ik het CIOS afgerond, met specialisatie fitness, en op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn studie aan de ALO.

Ik ben elke dag gezegend om mijn passie over te brengen op andere mensen. Dit doe ik een aantal dagen in de week voor de klas als gymdocent, als personal trainer en als bootcamp trainer.

Sport en bewegen is een passie van mij die ik met het meest oprechte enthousiasme overdraag aan iedereen die mijn pad kruist. Ik geloof dat je met functionele bewegingen en een 'clean' eetpatroon de beste en meest duurzame resultaten kunt behalen. Wanneer er dan iemand voor je staat die je hiermee helpt met een glimlach van oor tot oor, heb je een match made in heaven.

Vanuit mijn passie voor fit en gezondheid geef ik mijn bootcamptrainingen. Mijn trainingen bestaan vooral uit functionele bewegingen die je helpen in het dagelijks leven. Mijn manier van trainen is gericht op het verleggen van grenzen. Door mijn directe en enthousiaste aanpak weet ik het beste in iemand naar boven te halen.

Er moeten zichtbare resultaten geboekt worden in de kwaliteit van het bewegen. Ieder mens is uniek en heeft daarom een andere aanpak nodig. De training zal afgestemd worden op het fysieke vermogen van de deelnemer waarbij blessure preventie een belangrijke rol zal spelen. De kwaliteit van het bewegen en het sociale aspect staan in mijn lessen centraal.

Bij mij ben je verzekerd van een doelgerichte les die zal gegeven worden met volle enthousiasme en een smile van oor tot oor.


Kennismaken? Neem een proefles!

Wil je graag kennismaken met Bootcamp Team? Schrijf je dan in voor een gratis proefles zonder verplichtingen.

Trainen bij Wilco

Wil jij bij Wilco een Bootcamp Team training volgen? Hier vind je alle lessen bij deze Bootcamp Team Trainer.

Aanstaande trainingen

Donderdag 23-09
19:30 - 20:30
Bootcamp
Kralingse Bos - Rotterdam
Bootcamp door trainer: Wilco Zoeteman
Beschikbare plaatsen: 6
Donderdag 30-09
19:30 - 20:30
Bootcamp
Kralingse Bos - Rotterdam
Bootcamp door trainer: Wilco Zoeteman
Beschikbare plaatsen: 15
Donderdag 07-10
19:30 - 20:30
Bootcamp
Kralingse Bos - Rotterdam
Bootcamp door trainer: Wilco Zoeteman
Beschikbare plaatsen: 18
Donderdag 14-10
19:30 - 20:30
Bootcamp
Kralingse Bos - Rotterdam
Bootcamp door trainer: Wilco Zoeteman
Beschikbare plaatsen: 19