Wie zijn wij?

Bootcamp Team is een sportorganisatie met meer dan 180 trainingen per week onder begeleiding van professionele en enthousiaste trainers.

In het voorjaar van 2011 is Bootcamp Team opgericht door Richard en Nanda de Ruijter. Allebei hebben zij een zeer ruime ervaring in de fitness sportbranche.

Richard de Ruijter heeft zijn ervaringen voornamelijk opgedaan op het gebied van organisatie, marketing, sales en management. Als zelfstandig consultant heeft hij tientallen fitnessclubs geadviseerd en begeleid.

Nanda de Ruijter heeft haar ervaringen voornamelijk opgedaan als fitness instructeur, docente lichamelijke opvoeding en als zelfstandig Personal Trainer. Nanda is naast Bootcamp Team ook veel te vinden bij Club Vit in Den Haag. Club Vit is een sportstudio welke Richard en Nanda in 2010 hebben geopend.

Bootcamp Team is sinds januari 2022 overgenomen door City Bootcamp, de nieuwe eigenaren Eric Gugelot en Amer Butt zullen Bootcamp Team voortzetten zonder veranderingen. 

Doelstelling:

Een landelijke dekkend netwerk met een zeer ruim aanbod in Bootcamp Trainingen!

Visie

Bootcamp Team staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers worden afwisselende en uitdagende trainingen aangeboden, zodat deelnemers het maximale uit hun trainingen kunnen halen en met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Missie

Bootcamp Team motiveert en inspireert haar deelnemers om met plezier te sporten, met als doel het zelfvertrouwen van de deelnemer te vergroten. Dit door het geven van energieke buitentrainingen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.